Tüfek : Mod125 5.5
Pellet : Gamo Magnum Energy 15.43 grn
Mesafe: 8-9m
Atış Pozisyonu : Desteksiz, dürbünsüz, oturarak
Not : İlk denemede A4 Kağıdı ikiye katlı 2. Denemede Dörde katlı
Not2: İlk havalı tüfek deneyimimdir fazla yüklenmeyin bu garibe
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tüfek : Mod125 5.5
Pellet : Gamo Magnum Energy 15.43 grn
Mesafe: 8-9m
Atış Pozisyonu : Desteksiz, dürbünsüz, oturarak
Not : İlk denemede A4 Kağıdı ikiye katlı 2. Denemede Dörde katlı
Not2: İlk havalı tüfek deneyimimdir fazla yüklenmeyin bu garibe
Kağıt üzerin de bir hedef oluşturursanız atışları aynı yere atmaya çalışmakta yardımcı olur.
Kağıtların diğer yüzlerinde vardı ben arkalarından daha net görünüyor diye ordan çekmiştim
Tebrik ederim. Siz tüfeğe tüfek de size alıştıkça daha iyi olacak. Paylaşıma devam.
Teşekkür ederim Sinanali abim inş daha iyilerini paylaşırım
Bunuda yeni yaptım
Atışlar gayet güzel fakat 6 metre mesafe böyle güçlü bir silah için biraz az değilmi ? bir miktar mesafeyi uzatarak deneseniz.
Tabikide çok az bir mesafe fakat şuan uzun mesafeli çekecek yerim yok onuda ilerleyen günlerde inş müsait bir zamanda deneyeceğim.
anladım hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah en yakın zamanda o atışlarınızıda görürüz.
Teşekkür ederim inşallah uzun atışlarım da bunlar gibi başarılı olur
hadi bakalım, bize sevdir şu 125'i..
Elinize sağlık da o kadar dendi Mod 125'de ağır pellet kullanılması lazım diye Sonra kundak çatladı konusu cevaplamayalım Uzak mesafelerde çok daha iyi bir sonuç alcağınızdan eminim.
hadi bakalım, bize sevdir şu 125'i..
Abi inşallah bende seveceğim zaten sizde sonra seversiniz diye umut ediyorum
Elinize sağlık da o kadar dendi Mod 125'de ağır pellet kullanılması lazım diye Sonra kundak çatladı konusu cevaplamayalım Uzak mesafelerde çok daha iyi bir sonuç alcağınızdan eminim.
Kardeşim doğru söylüyorsun ama elimde ki tek pellet bu hem zaten biraz yay rodajına otursun diye sıkıyorum birdahaki pellet seçimlerim kaliteli olacak ve de inşallah kundak çatladı diye bir konu açmam kimseyi de yormam
Yok yanlış anlama açarsın açmasına Hani zararın olmasın diye söylüyorum, mevzu yorulmak değil yoksa... Herkes elinden geldiğince yardımcı olur zaten.
Tabikide iyi niyetli söylediğini biliyorum benim de demek istediğim inşallah böyle bir duruma gerek kalmaz. saol iyi temennilerin için