Merhaba arkadaşlar ben formda yeni sayılırım hatta bu konuyu yazacagım yeri iki gündür arıyorum ikinci el bi canik 55 alacagımda (bulundurma) tabancayı kullanan hakkında her türden bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi acaba yorumlarınız için teşekürler
Canik 55 tabanca hakkında bilgisi olan
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
umarım yardımcı olur.
-
Evet tabancanın kullanışı açısında fikir sahibi edici bir video teşrkkür ederim başka önerisi olan kullanan varsa yorum ve önerilere açıgım saygılar
-
Sn Adige41,
Konu ile ilgili bilgileri tabanca tüfek forumda bulabilirsiniz
Tavsiye ederim,Rastgele.
-
Teşekkür ederim bi araştırayım o zaman
-
ben stoeger'in tabancalarını incelemenizi öneririm.uygun fiyatlı ve kaliteli olduklarını düşünüyorum.
-
Canik 55 i kaca almayi dusunuyorsunuz ?
-
Sarsılmaza da bakın derim canik 55 i bilmiyorum ama sarsılmazı çok kullandım çalışması çok iyi lakin yerli silahlarımızda malzeme kalitesi, işçilik ve ses olarak malesef ( buna sebeb kullanılan alaşım ) pek bişi beklemeyin abimde bir browning var keklik gibi ötüyor mübarek
-
Caniğin tabancalarında işçilik kalitesi rahatsız edici derecede düşük arkadaşım. Buna metal modellerde,polimer modellerde dahil.Yakından inceleme fırsatı bulursanız ne kastettiğimi anlarsınız.
-
Bugün istanbul ofisinde hoşuma giden bazı modelleri inceleme fırsatım oldu. Bence kötü değil hatta beklediğimin üstünde kaliteli geldi bana. Üstteki P120 9mm alttaki ise TP9V2 9mm modeleri.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bahsettikleriniz yeni,elden geçmiş modeller. Gelen şikayetlerden sonuç çıkarmış olmalılar tahminimce. Bilhassa Tp9 un standart emniyetsiz versiyonu ile Shark Fc modellerine denk gelirseniz inanılmaz kalitesiz işçilikleri var.
-
bahsettiğiniz modeller geride kaldı güncel modeller için kötü bi yorum yapmak biraz zor. benimde alma planım olduğu için araştırıyorum ve yabancı kullanıcılar çok memnun.
-
Alaşım yerine çelik gövdeye geçmeleri olumlu geri dönüşler
Aldı fakat iğne emniyeti iptali , ayarlı gez, daha iyi tetik gibi
Kullanıcı beklentileri ne durumda? zira yılbaşı itibariyle 2600
tl civarı fiattan bahsediliyordu oysa bu silah o tarihte yurt dışında
410 Usd fiat la satışta imiş. -
Eski modeller diyebilmemiz için satıştan kalkmış olması gerekir,değilmi? Geçen hafta perşembe günü gidip canik,sarsılmaz ve tisaşın hemen tüm modellerini inceledim. Ve ağırlıklı olarak polimer düşündüğüm için Sarsılmaz ST9 alıp geldim. Zevk meselesi,ama emeklilik öncesi alacağım son tabanca hakkımıda ya sarsılmaz yada tisaştan yana kullanacağım gibi görünüyor.
-
Ve yurtdışına giden silahların bırakın fiyatını,kalitesi ve beraberindeki aksesuarları bile farklı arkadaşlar.
-
Canik55 candır gerisi heyecandır:) şaka bir yana canik55 in yeni modelleri gayet güzel ve dayanıklıdır. 2006 da canik 55 shark fc yi ilk alanlardan biriyim ve her yıl 500 civarı mermi atarım. En ufak bir sıkıntı çıkartmadı. Ayrıca bu süre zarfında 2 defa yeniden krom kaplama yaptırdım ve ücret alınmadı. Ömür boyu garanti verilmişti ben alırken. Benden sonra 14 arkadaşıma daha tavsiyem üzerine aldı ve hatta bazıları sarsılmaz tabancalarını satarak aldı. isabet konusunda da bir hayli başarılı bir tabanca. Gerçi şimdi benim shark fc ye kampanya yapmışlar ama benim tabancamdan birhayli düşük bir malzeme kullanıldığını gözlemledim.
28