mrb. arkadaşlar, bugün regülatörün de takılmasıyla biraz atış yapayım dedim. önce sıfırlama atışı yaptım. daha sonra 30 m de grupman denemsi yaptım, hava biraz rüzgarlıydı. mustafa(ekiz) nın yapmış olduğu moderatör ve namlu ceketini de resimlerde görebilirsiniz.(üzerindeki çizikler benim hatam) moderatör ve ceket çapı 40mm. moderatör boyu 180mm, ses kesme çok iyi.
bunlarda resimler;
CONDOR 30 m atış & namlu ceketi ve moderatör
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne diyelim ki
iyi günlerde kullanın. -
ne diyelim ki
iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim. -
Kasım boyayıda gönderdim bugün,yarın öbürgün makyajını da bi halledersin
makinenin :).bu arada atış sayısı kaç tane bu grupmanda? -
Kasım boyayıda gönderdim bugün,yarın öbürgün makyajını da bi halledersin
makinenin :).bu arada atış sayısı kaç tane bu grupmanda?tamam Mustafa sağolasın, gelince hallederim. atış sayısını yazmayı unutmuşum. 10 atış yaptım, hava biraz rüzgarlı olduğu için daha fazla atmadım.
-
Kasım, Condor'un tamamlanmış Bull pup versiyonunu görmemiştim, güzel olmuş. Regülatör veriminden memnun musun?
-
vahşi ve yahşi olmuş.güle güle kullanın.
-
Kasım, Condor'un tamamlanmış Bull pup versiyonunu görmemiştim, güzel olmuş. Regülatör veriminden memnun musun?
evet İzzet abi nihayet tamamlandı, seninde bunda emeğin büyük tabi. e-tac regülatörden istediğim verimi alamadım, tabi bu benden kaynaklanıyor olabilir. proje esnasında çok fazla söküp taktım, o yüzden heralde. çareyi mustafaya yeni bi regülatör yaptırmakta buldum. krono sonuçları da benim için gayet tatmin edici oldu.
CONDOR'A YENİ MUSTAFA EKİZ REGÜLATÖR
şimdi geriye isabet konusu kaldı. onu da önümüzdeki zamanlarda farklı mesafelerde atış yaparak denemeyi ve burda paylaşmayı düşünüyorum. -
vahşi ve yahşi olmuş.güle güle kullanın.
teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.