Arkadaşlar metreyle ölçtüğüm 45 metreden 5 litrelik yağ tenekesine 15 cm çapındaki turuncu renkli kestiğim yapıştırdığım kağıda ayakta desteksiz gez-arpacık ile yaptığım 5 atış kağıdın içinde ve merkeze yakındı.jsb 14 grain diana mod 54 ile yaptım atışlarımı.değerli yorumlarınızı bekliyorum.saygılar...
45 metre atışları
-
rayyur -
27 Ocak 2015 17:25
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yorumlarınız için sağolun.
-
hocam bi resim koyaydın da yapaydık yorum
-
Resim olsa super olur.
45 metre tebrikler desteksiz iyi atmissiniz masallah bendede mod 54 var agir ama pcp tadinda
Kac fps ile atiyor acaba tufeginiz -
konu 27 ocak tarihli
bu arada diana nın en güçlü tüfeği hangisi?ve bu en güçlü tüfek ile en uzak mesafe atışı kaç metre...birde istikrarı nasıl?
-
konu 27 ocak tarihli
bu arada diana nın en güçlü tüfeği hangisi?ve bu en güçlü tüfek ile en uzak mesafe atışı kaç metre...birde istikrarı nasıl?
Diana'da yaylı modellerinde magnum sınıfı 350, 460 gibi modeller var aralarında 10 - 20 fps oynuyor. 460 daha güçlü.
Diana Mod 350 Magnum 143 metre atışı
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
52, 54, 56, 460 ,350 bunlar hemen hemen aynı güçteler
-
Diana'da yaylı modellerinde magnum sınıfı 350, 460 gibi modeller var aralarında 10 - 20 fps oynuyor. 460 daha güçlü.
Diana Mod 350 Magnum 143 metre atışıHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.bu video kesinlikle fake kutular sağdan ve soldan vurulıyor 2. olarak 143 metreye o kadar kısa sürede ulaşılmaz daha önce forumda tartışılmıştı bu konu ve fake olduğuna kanaat getirmiştik
-
Bence de kutuların yandan vurulduğu baya belli oluyor birde sağa ve sola fırlıyor kutular arkaya değil.
-
Fps ölçme imkanım yok maalesef .resim koyamadım birdahakine resim koyarım.evet desteksiz zor oldu arpacığı hedefe oturtmak ayakta zor oluyor ağır olması avantaj diye düşünüyorum ama atışları çok tatlı tüfeğin.