Herkese merhaba,
1.5 ay kadar Hatsan mod 80, mod25 supercharger yaylılarını kullandıktan sonra pcpye geçeyim dedim ve Webley Raider 10 .22cal aldım.
Kutuyu açıp tüfeği elime aldığımda mod80'e göre bariz şekilde daha hafif ve daha kısa olduğunu farkettim. Ahşap kundağına hayran kaldım.Çok tatlı duruyor.
Webley pompayla yaklaşık 10dakikada 200bara kadar doldurdum. (Pompayla zorlanmadım dersem yalan olur ama kollarımdaki gerilmeyi farkedince bir nevi spor olarakta düşünülebilir
Havalar bozuk olduğundan dışarı çıkacağım sıcak günleri bekleyemedim evin içinde atış talimi yapayım dedim. Salonun balkonundan mutfağın balkonuna kadar (9-10 metre) olan mesafeye kitap
koyup, üzerine de çıktı aldığım hedef kağıtlarını ataçla tutturdum. (Hedef kağıdının arkasına dergi kağıdı koyunca pelet izleri daha net oluyor)
Bismillah diyip ilk atışımı yaptım ama o da neee Tüfekte tepme 0 Çok şaşırdım tabi...
Benim mod 80'e alışınca ilk başta garipsedim ama 4. - 5.atışımda hemen alıştım.
Her ne kadar mesafe kısa olsa da nokta atışıyla attığını vurma zevki tarif edilemez.Hele ki bolt action kolunun verdiği o mükemmel hissiyat...Çok karizmalı yahuu
Kısacası tüfeğime aşık oldum diyebilirim Pcpye geçecek olanlara şiddetle tavsiye ederim Webley Raider'ı...
En kısa zamanda tüfeğimin resimlerini, tahribat ve grupman videolarını da sizlerle paylaşıcam.