vallahi neler yapılmaz ki..
küçük bir atölye açalım bari böyle olmayacak
AİLENİN YENİ ÜYESİ ÇOK ATEŞLİ :) HUSAN ŞARJÖRLÜ AV TÜFEĞİ
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Husan fabrikası sadece bu tüfeğe uygun bir çok tactical aparat üretiyor civatasına kadar farklı kombinasyonlar ile tüfeği baştan yaratabiliyorusnuz zevke göre Adamlar işi biliyor.
Abi bitane atölye aç bence ve üretime başla aliminyum el kundağı sordum 250 miş sen yaparsın abi ondan -
küçük bi torna, freze.. bir cnc router değme keyfimize
-
-
Bunlar sizin atışlarınızmı. Çok güzel olmuş Husanın modifiyede tamam daha ne olsun biz daha modifikasyona geçemedik.
-
husan facebook sayfasına aşağıdaki foto.yu atarak fiyat istemiştim 1ay kadar önce.
1-açılır kapanır tüfek ayağı 85 TL
2-açılı el tutamağı 50 TL (ŞU ANDA STOKTA YOK)
3-dört tarafı pikatin raylı el kundağı 250 TL
4-resimde görünen şok emici dipçik şuanda stokta yok.
farklı bir modelimiz var onun fiyatı 125 TLşeklinde cevap geldi
Kundağı aldıktan sonra gerisi zamanla yavaş yavaş gelir aslında ya bakalım.Bu da benden kıssa bir atış :
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
video.dan sonra yoğun yağışa yakalandık, apar topar yayladan inmek zorunda kaldıkav bayiisinden verilen hediye fişeklerde 25'te 2 defa dikme yaptı. Ancak kendimiz satın aldığımız Sterling marka fişeklerle 5li ve 10lu şarjörlerde 80civarı sorunsuz atış yaptı.
tüfek güzel şuana kadar kendinden soğutacak bir sıkıntı olmadı biraz modifiye ile kendini daha çok sevdirecek gibi. bir de poligonumuz olsaa...
-
Ben de alıyorum, hadi hayırlısı.. Artık 1080P HD slow motion videoları bekleyin.
-
Ben de alıyorum, hadi hayırlısı.. Artık 1080P HD slow motion videoları bekleyin.
moderatörüde kaptırdık ya bu Husan'cılara , hadi hayırlısı
bizde tek kırma alacağız, görüşelim bi gün
-
1-açılır kapanır tüfek ayağı 85 TL
2-açılı el tutamağı 50 TL (ŞU ANDA STOKTA YOK)
3-dört tarafı pikatin raylı el kundağı 250 TL
4-resimde görünen şok emici dipçik şuanda stokta yok.
farklı bir modelimiz var onun fiyatı 125 TLİlk Hedef elk kundağı...
-
Forumda husancıların çoğaldığını görmek çok güzel :)-Ferhat abi ateşliye geçme vakti gelmedimi? Abi sen direk husana geç olmadı
-
Husan lobisi iş başında
-
Yok kardeşim ben remingtonumdan memnunum ateşlide onun üzerine gül koklamam
-
Kapı devirenin yeri ayrı abi, onun üstüne gül koklanmaz zaten günaha girersin
-
tüfekler kadar kullanıcılar da biraz kendilerini ilerletsede, havaya ateş etmekten vaz geçse
-
Husanda vector 42x2 var şimdi reaper 4-14x50 alıyorum yolda:D
-
Lütfen yavaş olunuz. Yapabilen var yapamayan var
-
arkadaslar ısın ozu memnunsunuz dımı tufeklerden bende alıcam bu yaza kısmetse bakalım bı sarjörlü istiyodum bunda karar kıldım
-
Gözün kapalı al derim.
-
eywallah saolasın bakalım bı yaz gelsınde
-
vector reaper ve husan:)
-