Merhaba arkadaşlar bende bu üründen edindim hatta bu haftasonu fabrikaya konyaya gidiyorum en kısa zamanda sızlerle paylasımda bulunacağım güle güle kullanın
AİLENİN YENİ ÜYESİ ÇOK ATEŞLİ :) HUSAN ŞARJÖRLÜ AV TÜFEĞİ
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu arkadaş tüfeği çok güzel modifiye yapmış gerçekten
Evet dipcik ve el kundağı nekadar değiştirmiş tüfeği zaten almadan önce gördüm bunu dedim aynısı yapmam lazım
Evet çok güzel oldu bu. Yine masraf.
Maalesef hep masraf. Sadece el kundağı 250 tl aliminyum.
Merhaba arkadaşlar bende bu üründen edindim hatta bu haftasonu fabrikaya konyaya gidiyorum en kısa zamanda sızlerle paylasımda bulunacağım güle güle kullanın
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Gerçekten güzel tüfek hafta sonunu iple çekiyorum atış yapmak için tüfeğim kılıfında uyuyor
-
Güle güle kullanın çok güzel tüfek
-
Güle güle kullanın çok güzel tüfek
Teşekkürler...
-
Hayirli atislar dilerim.abi
-
Bu hafta bende alıcam.Uzun süredir kararsızdım:)
-
Hayirli atislar dilerim.abi
Eyvallah kardeşim .
Bu hafta bende alıcam.Uzun süredir kararsızdım:)
Alınabilitesi yüksek
-
Tactical alıcam düz olan kötü duruyor.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Evet düz olan piyade tüfeği gibi duruyor pek hoş değil.
Teşekkürler.. -
Yeni konu açıcam şimdilik bu foto ile idare edin.24 saattir elektrikler kesik önümüzdeki haftasonu atışa gidince video cekerim:)
-
Yeni konu açıcam şimdilik bu foto ile idare edin.24 saattir elektrikler kesik önümüzdeki haftasonu atışa gidince video cekerim:)
Hayırlı uğurlu olsun. Husan hastalığının çoğaldığı gözle görülür şekilde belirgin El kundağını bende değiştiricem en kısa sürede hepsini bikerede değiştirmek maliyet olarak sarsmaması için yavaş yavaş yapıcam değişikliği.
-
merhabalar;
haftasonu yapmıs oldugumuz Husanarms gezısınde cekmıs oldugumuz bazı fotografları sızlerle paylasmak ısterım, saolsun Erol Bey bızı gayet ıyı agırladı...
urunle ılgılı olarak bır cok gelıstırme ve arge calısmasını tamamlamıs durumdalar ve sureklı olarak gelıstırıyorlar...
-
Fotoğraflar açılmıyor malesef
-
Aslında ben bu tarz silahları pek beğenmiyorum yivsiz dedinmi normal tüfek gibi olunca hoşuma gidiyor klasik ve sade ve mutlaka pompalı
Tabi bu benim zevkim.
Yalnız bu son dönemde utaş ın pompalısı çok dikkatimi çekiyor -
Fotoğraflar açılmıyor malesef
-
Çok Güzel Kazasız Belasız Kullanmak Nasip Etsin Hayırlı Uğurlu olsun ..
-
Çok Güzel Kazasız Belasız Kullanmak Nasip Etsin Hayırlı Uğurlu olsun ..
Teşekkürler..
-
Buda ilk gün çektiğim atış denemem.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
amanın yaarabbi kesin aldırcaksınız siz bu tüfeği..
dipnot: bi yerde okuduydum; bu tarz tüfeklerde sağ dirsek daha yukarıda, kol yere paralel olacak şekilde tutmak gerekiyormuş.. (nedenini bilmiyorum)
yani, senin tuttuğun gibi
-
amanın yaarabbi kesin aldırcaksınız siz bu tüfeği..
dipnot: bi yerde okuduydum; bu tarz tüfeklerde sağ dirsek daha yukarıda, kol yere paralel olacak şekilde tutmak gerekiyormuş.. (nedenini bilmiyorum)
Ferhat abi sen alırsan çok deiğişik modifiyeler yaparsın eminim
Tutuş konusunda da sanırım o doğru tutuş pozisyonu ama nasıl rahatsak öyle tutmak en iyisi bence
-