Mrb arkadaşlar;
bugün elimde bulunan kamuflaj bantı condora uyguladım ve bikaç tane fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak istedim. iyi seyirler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mrb arkadaşlar;
bugün elimde bulunan kamuflaj bantı condora uyguladım ve bikaç tane fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak istedim. iyi seyirler.
operasyona hazır
Cok daha yakisikli olmus
başlamak işin yarısı
çok güzel olmuş, emeğinize ellerinize sağlık..
ama;
acaba sadece kundak kaplansaydı, özellikle bu tüfekte nasıl olurdu diyede geçti kalbimin bi köşesinden
çok güzel olmuş, emeğinize ellerinize sağlık..
ama;
acaba sadece kundak kaplansaydı, özellikle bu tüfekte nasıl olurdu diyede geçti kalbimin bi köşesinden
teşekkürler. aslında benim düşüncem tüfeği tamamen kamuflaj desen yapmak(Sulu Kaplama Tekniği ile). bantı saracağım en kolay yerler kapladığım alanlar olduğu için böyle bi deneme yaptım.
çok güzel görünüyor .
bekliyoruz merakla..
o zaman nasıl duracak bakalım ..
şu sulu kaplama tekniği hidrografik baskı dedikleri şeymi oluyor..
meslek gereği onu inceledim enteresan bir olay
Güzel olmuş elinize sağlık.
Bu bantlardan bende almayı düşündüm söküldüğünde leke bırakıyormu. Sulu kaplama da geçti aklımdan biraz maliyetli olduğunu öğrenince vazcaydım
çok güzel görünüyor .
teşekkürler beğenmenize sevindim.
normalde condorları tip olarak beğenmem ancak bu özel ve güzel olmuş
bekliyoruz merakla..
o zaman nasıl duracak bakalım ..şu sulu kaplama tekniği hidrografik baskı dedikleri şeymi oluyor..
ilerde muhtemelen olacak gibi bişeyler yapmadan duramıyorum.
hidrografik kaplama ile ay şey galiba. youtube da baya bi uygulama var.
Güzel olmuş elinize sağlık.
Bu bantlardan bende almayı düşündüm söküldüğünde leke bırakıyormu. Sulu kaplama da geçti aklımdan biraz maliyetli olduğunu öğrenince vazcaydım
teşekkürler. söküldüğünde hiçbir eksisi yok, leke bırakmıyor.
meslek gereği onu inceledim enteresan bir olay
ilerde muhtemelen olacak gibi bişeyler yapmadan duramıyorum.
hidrografik kaplama ile ay şey galiba. youtube da baya bi uygulama var.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
hadi hayırlısı , inşallah gönlüne göre olur
ebru sanatına benziyormuş biraz.. tekniğin özü bizimmiş yani, adı değişik
evet burda gösterilmemiş ama boya filminin suya yerleştirilmesi onu boyanacak alete aktarımı ebruya benziyor
adamlar araba kaportasına komple yapıyorlardı. şaşırmıştım
bi tekne ayarlayalım hemen, yaparız biz bunu abi
Gayet güzel bir görüntü olmuş bu haliyle bile,emeğinize sağlık.
Gayet güzel bir görüntü olmuş bu haliyle bile,emeğinize sağlık.
teşekkürler.