Merhaba Ustadlar Mod 125 Sniperim Siparisten Gelmek Uzere 3-9×44 Durbunuyle Gelicek Buna Dampa Bakiyorum Bu Konuda Acemiyim Kaclik Boyutlarda Dampa Almam Lazim Olculeri Varmi Bu Dampalarin.
Hatsan Mod 125 Snipere Dampa Yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Usta 2 marka dampa var biri yatagun diğeri sportsmatch diye biliyorum mod 95 de yatagun dampayı kullandım 3*9×32 optimayla işini görür ölçüleri de senin dürbüne uygun diye biliyorum
-
kardesim yanlış anlamada bi tüfek aldın tüm forumu ayağa kaldırdım her forumu açtığımda senin actıgın konuları görüyorum
-
kardesim yanlış anlamada bi tüfek aldın tüm forumu ayağa kaldırdım her forumu açtığımda senin actıgın konuları görüyorum
Tamam Kardesim Konu Felan Acmiyorum Bundan Sonra Siz Neymissinizya Bu Forumun Amaci Bilgilenmek Muhabbet Kaynasma Degilmi Ne Kasinti Adamlar Varya
-
Hocam denildigi gibi iki marka dampa ayak var sportmach ve yatagun.Öncelikle şunu söylemek isterimki bende mod 125 kullaniyorum ve yatagun dampa ayak var bendede.3-9x32 Optima vardi hediye gelen yatagun dampayla kullandim bi sure ancak durbun dagildi.Acikcasi benim tecrubesizligimden dampa ayagi takmadan once kullanmistim biraz.Sonrasindan Diana 4x32 durbun taktim ve bu gune kadar hic sorun cikarmadi.Hatta bakimdan geldiginde normalde durbun takilmaz ancak umursamadim taktim banamisin demedi hic sorun yasatmadi bana.Sunuda belirtmek isterimki birazda kullanicagin durbunun saglam olmasi lazimki dampa ayak is gorsun
-
Bence dampa olayında fazla abartma yatagun yeterli olacaktır.
-
Hocam denildigi gibi iki marka dampa ayak var sportmach ve yatagun.Öncelikle şunu söylemek isterimki bende mod 125 kullaniyorum ve yatagun dampa ayak var bendede.3-9x32 Optima vardi hediye gelen yatagun dampayla kullandim bi sure ancak durbun dagildi.Acikcasi benim tecrubesizligimden dampa ayagi takmadan once kullanmistim biraz.Sonrasindan Diana 4x32 durbun taktim ve bu gune kadar hic sorun cikarmadi.Hatta bakimdan geldiginde normalde durbun takilmaz ancak umursamadim taktim banamisin demedi hic sorun yasatmadi bana.Sunuda belirtmek isterimki birazda kullanicagin durbunun saglam olmasi lazimki dampa ayak is gorsun
Yatagun yeterli Emir abinin dedigi gibi.Oparda : Sana diananin world.class durbununu verdim zaten bozulmaz o durbun.torunlarin kullanir heralde
-
Aynen abi banamisin demiyo masallahi var kullaniyorum onu hala