Daha atış yapmadım hafta sonu yapıcaz
Yeni tüfeğim Husan Tactical
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu işte bi lobi var galiba, Husan lobisi..
hepimize aldıracaksınız en sonunda o olacak
ama çok güzelmiş hakket bu tüfek, hayırlı olsun..
-
bu işte bi lobi var galiba, Husan lobisi..
hepimize aldıracaksınız en sonunda o olacak
ama çok güzelmiş hakket bu tüfek, hayırlı olsun..
Eyvallah:D
-
Yeni cengaver hayırlı olsun abi
-
Ateşli konusunda fena zehirlerim forumdan ilk kurbanım Kafa avcısı sevgili Metehanın ardından Doğanıda zehirlemiş bulunmaktayım. Sırada metal hedefler yaptırıp mini parkurlarda practical shotgun shooting için bol bol alıştırma atışları var.
-
Bende arkadaşın kanına bigbore ile girdim az kaldı sayılı zamanı var:D
-
oooo hayırlı olsun.bi husan sevdası frumu aldı götürdü.kaçıncı husan tüfeği bu arkadaşlar.neyse çok güzel bir tüfekmiş gerçekten.bol bol atışlar iyi eğlenceler şimdiden
-
Hayırlı olsun kazasız belasız atışlar
Husan sevdası başka bir şey Siz extra masraf ta yapmışsınız. El kundağının fiyatını biliyorum ama alev gizleyen ve dipciğinde fiyatını yazarsanız sevinirim. -
Satış fiyatı 1850 diye biliyorum.Ben böyle hazır aldım.
-
Tüm satın alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kazasız belasız atışlar dilerim. Bundan sonra bigbore larda kesmez sizi
-
Hm sanırım bu fiyatın sebebide aksesuarları. Yani 2bin tl yi bulcak bu husanın fiyatı:)
-
[quote='jackalll','RE: Yeni tüfeğim Husan Tactical']Hm sanırım bu fiyatın sebebide aksesuarları. Yani 2bin tl yi bulcak masrafım.
-
Tüm satın alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kazasız belasız atışlar dilerim. Bundan sonra bigbore larda kesmez sizi
yok ya bu texan 45 gelicek merak etmeyin.Sonuçta havalı tüfek bir oyuncak:D