Stoger x20 Suppesoor Chrono 5,5 Kalibre Stoeger X20 Chrony Test - YouTube chrony numbers for .22 stoeger x20 suppressor- cphp's, kodiaks, and 18 grn jsb's - Airguns & Guns Forum 4,5 Kalibre Miguel Jose's Airgun Blog: Stoeger X20S Suppressor .177 Rifle (My testing reveals medium-weight 7.9-grain pellets achieve an average velocity of 887 f.p.s. and generate a modest 13.8 f.p.e. Meanwhile, heavyweight 9.2-grain pellets achieve an average velocity of 830 f.p.s. and generate a more respectable 14.1 f.p.e Crosman Premier Light (7.9 gr.) at 918 fps and a Crosman Premier Heavy (10.5 gr.) at 776 fps. Beeman Laser 7.1 gr. @ 968 fps.) |
Yay değiştirme Video Stoeger x20 Suppressor yay değişimi Spring change - YouTube Démontage et Remontage d'une carabine stoeger X20 Suppressor - Armurerie Auxerre - YouTube |
Tetik Değiştirme Tetik Sorunu İçin Stoeger X20 - installing a Charlie da Tuna GRTIII trigger - YouTube |
Genel Tanıtım Stoeger X20 S air rifle combo - AGR Episode #68 - YouTube |
Değişik Peletlerle ChairGun Pro Dot ve Poi Grafikleri 0,177 Kalibre |
Stoeger X20 Özet Bilgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
16 x Dürbün ve Tetik Modifiye edilmiş X20
-
Yay Değiştirme İle ilgili Video
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
x20 Hedef Atışı 25 mtHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
x20 Hedef Atışı 10 mtHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
x20 Dürbün montajıHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
x20 Yay Değiştirme Detaylı anlatım
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Tetik sertliği sorunununa değişik bir çözüm.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Adam boncukla çözmüşde ben genede anlamadım
-
Boncuk gibi ancak esniyor aynısından veya bir benzeri bir ürün bulabilirsem denemeyi düşünüyorum.
-
Stoger x20 ye 6-24x42 ayarında bir dürbün takılabilirmi sorusuna forumlarda sadece yorumlar var resim bulamamıştım. Buda resim olarak ugulaması
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Stoger x20 Atışda Tepmenin Ağır Çekim Görünütüsü Videoları Her vİdeoda görüntü biraz daha yavaşlatılıyor
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
baya lastik sarılmış
-
Lastik Fazlamı sarılmış bilmiyorum o an elimde bunlar vardı paketlastiği birde geniş sarı bir lastik sanırım dosya belge tutmak için fazlaysa azaltmakmı gerekir
-
sıfırlamada problem yoksa kalsın
-
Şuan yok gibi gözüküyor. sıfırlama gurupmanı fena değil. Yalnız Zoraki sıfırlayabildiğim oranda olmadı tetik ve tepme olayına tam alışamadım yaylı tüfek gerçekten ustalık istiyor
-
Videolar için ellerinize sağlık..
Dürbünü turretlerin olduğu bölgeyi ortalayarak bağlasanız sanki dahamı uygun olur...
Çünkü o bölge dürbün ayağına temas ettiği için ileri geri salınım konusunda lastiklerin bi esprisi kalmıyor gibi duruyor,.. ayaktan gelen hareket direk dürbüne geçiyordur..
-
Dediğinizi anladım yanlız mecburen turetleri ortalayamıyorum Dürbün 6-24X42 boyu 40 cm civarı ortaladığımda tüfeği kırdığımda namlu pelet girişi dürbüne değiyor.
-
anladım, keselim ucundan o zaman:)
bişey olmaz umarım, az boşluk kalsa sert yüzeyler birbirine temas etmese yeterli bence..
-
Dürbünde optik oralamayı merak ediyordum sökecektim zaten onu yapıp takarken önerinizi dikkate alıp biraz daha çalışayım ozaman
-
Stoeger x20 supp. Orjinal dürbününün pil yuvası. CR 1620 model numaralı bir adet pil.[Resim Engellendi: http://www.yukleresim.com/images/2015/04/12/8d7ebdaf37b521689b38b3beb5e0cfce.jpg]