Zoraki projesi için sırf namlularından dolayı hurda olarak aldığım ve üzerinde model numara filan hiç birşey olmayan tüfeklerin namlularını kullandıktan sonra geri kalanından acaba bir tüfek çıkartırmıyım düşüncesiyle başlayıp kimisinin gövdesini , kimisinin tetiğini, kimisinin yay ve pistonunu alarak en sonunda bitirdiğim tüfeğimi sizlerle paylaşmak isterim gerçekten beni baya uğraştırdı ama sonunda değdi doğrusu. Ayrica bu tüfeğin umudumu kesmiş olduğum namlusu temizlikten sonra pırıl pırıl çıkması , hiç bir şekilde bulamadığım namlu o ringi yerinede silikon operasyonu ile bir conta uydurmam ve onunda başarılı bir şekilde iş görmesi beni umutlandırdı.
Arazide yaptığım sıfırlama ve güç denemesinde 60 metrede dahi şişe kıracak kadar güçlü ( zannedersem yağı fazla kaçırdım kötü dizelleme yapıyor hızı ordanda olabilir) ve isabetli çıkmasıda cabası
.
Tüm araştırmalarıma rağmen tam modelini bilmemekteyim üzerinde hiç birşey yazmıyor ancak internet te yaptığım araştırmadan sonra zannedersem Smk XS12 nin eski versiyonlarından biri olduğunu gördüm
Genede muallakta.
4 hurdadan 1 diri
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Uğraşsak neler yabacazda şu kanunlarda olmasa üstad emeğine sağlık
-
Ahh ah kesinlikle
-
Hobiyi dolu dolu yaşamak işte bu,Elinize emeğinize sağlık.
-
Sağolun valla uğraştırdı beni ama değdi
-
Yalnız bu modelde enteresan bir şekilde namlu kilidi var ben bayıldım namluyu sabitliyor ve istemsiz açılmalarını önlüyor.
-
hadi hayırlısı, almışsın tüfekleri dağıtıp birleştirip toplamışsın bile
ellerine sağlık Emir abi..
-
Valla namluları sana göndereyim baştanmı yapsak bu zoraki namluyu geri kalanıyla bu pehlivan çıktı .
Ama baya isabetli kendimi x20 kullanıyor gibi hissettim -
sen nasıl istersen Emir abi..
-
Eyvallah yalnız bu seger bedava kabul etmem ona gôre
-
Bu gün kendisiyle bir arazi keyfi yaptık ki sormayın tx200 ü kıskandırdı resmen yok artık dediğim isabetleri kaydetti . özellikle 30 metre
Deki karga hedefim isyan etti. Hızı 680 fps civarı 8.44 ile 720 civarıda 7.5 gr ile bence gayet yeterli oldu. -
Abi seri üretim ne zaman başlıyor
-
Valla başlasakmı ne
-
Elinden ne uçan ne kaçan kurtulabiliyor abi, eline sağlık :))
-
Hocam eline saglik.
-
Vallahi sağolun arkadaşlar bişey yapmadım sadece ondan bundan derleme oldu.
-
Vallahi sağolun arkadaşlar bişey yapmadım sadece ondan bundan derleme oldu.
Böyle bir derlemeyle mod 52 yi mod 54-56 yapsak
-
Eyvallah yalnız bu sefer bedava kabul etmem ona gôre
senin canın sağolsun hocam..para ile saadet olmaz hem bilmezmisin
-
Böyle bir derlemeyle mod 52 yi mod 54-56 yapsak
Boşver Özgür hocam, şimdi mod56 ya dönüşüm için 4 tane mod52 isterler, başımıza iş almayalım
-
Boşver Özgür hocam, şimdi mod56 ya dönüşüm için 4 tane mod52 isterler, başımıza iş almayalım
Hakkat ister mi.mesajım silinsin lütfen
-