Benjaminin yeni pcp tüfeği. 800 fps gücünde .357 kalibre, hediyesi 999 dolares.
Bulldog .357
Yeni Benjamin Bulldog .357
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Muhafazakar insanım ben tip konusunda Sevmedim tipini.
-
Al bendende okadar tüfek tüfeğe benzeyecek bune böyle starwars dan çıkma gibi
-
Regulatörlümüdür ki acep?
-
Ne kadar acep ?
-
konteyner gemisine benziyor
-
bu güzeldi işte 7.5 joule olurmu bu
-
Bunu getircektik.Texan daha iyi .357cal olarak çokta güçlü değil:)
-
Hocam daha ne gücü olacaktı,pardon ? Adam yaban domuzuna atabilirsin diyor. Dikkatinizi çekerim :800 fps .357 kalibre için....
Tip konusuna gelirsek, tactical silahlardan hoşlanan ve UTAS UTS-15 alamayanlar için ideal... -
Bunu getircektik.Texan daha iyi .357cal olarak çokta güçlü değil:)
Hocam daha ne gücü olacaktı,pardon ? Adam yaban domuzuna atabilirsin diyor. Dikkatinizi çekerim :800 fps .357 kalibre için....
Tip konusuna gelirsek, tactical silahlardan hoşlanan ve UTAS UTS-15 alamayanlar için ideal...haklısınız hocam benjamin bulldog güçlü geyik avında kullanılan tüfekler ancak airforce texan daha iyi .45 kalibre 970-975 arası atıyo
-
her bir pellet 1 USD den pahalı :):) 25lik kutu 26 USD
-
Bu benjamin bulldog nasıl alabiliriz? bakıyorum türkiyedeki sitelerde yok.
-
alamazsiniz
-
gerekli prosedürleri harfiyen yerine getirirsen alırsın. alamazsın diye bir şey yok.
-
haklısınız hocam benjamin bulldog güçlü geyik avında kullanılan tüfekler ancak airforce texan daha iyi .45 kalibre 970-975 arası atıyo
.380 auto mermi gucunde, simdi 100 kisiye sorsak kisa 9 ile domuz avi olurmu diye 99 u olmaz der ama havalitufek olunca domuz avlamak siradan bir durummus gibi bu silahlar atesli avi yapilmayan ulkelerde hic yoktan iyidir mantigina hizmet ediyor galiba
-
Doğru noktadan vurduktan sonra değil kısa 9 .22lr ile dahi domuzu öldürebilirsiniz fakat doğru noktayı vurmak mesele