Benim ilk kez gördüğüm poze tarzı çift namlu havalı silah.Beeman üretimi 2015 fuarında tanıtılan bir silah. 4.5 ve 5.5 her iki namlu tek silah üzerinde.
İlk havalı çift namlu, 4,5 ve 5,5 aynı silahta.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu firmanın daha önce de iki farklı namlu ile kullanılabilen modeli vardı. Ama o model de değişim için söküp takmak gerekiyordu. Şimdi birleştirmişler. Garip bir durum ortaya çıkmış. İki farklı piston ve yay mı var? Yoksa tek piston da iki farklı hava çıkış noktası mı var? Anlayamadım. Birincisi ise, kurması çok güç olur. Ayrıca kırmalı namlu da şarjör nedir? Silahın ağırlığı ne kadar? Vs.
Şayet randımanlı bir silah ise, pistonlular da yeni bir devir açılıyor demektir.
-
[Resim Engellendi: http://www.ammoland.com/wp-content/uploads/2015/01/beeman-wheel-sel-223x300.jpg?0ebb1c]The Beeman Dual’s selector wheel
-
Son fotoğrafa göre tek piston ama atıştan önce namlu seçiliyor. Düşünce güzel ama kullanılabilirlik nasıl olur? Artık piyasaya verilmesini bekleyeceğiz.
-
Çok fazla bilgi yok sadece tanıtımı yapılmış youtube taradım görüntü bulamadım ilerliyen zamanda görürüz belli ki kalıplar dökülmüş bir şeyler üretilmiş.
-
Aslına bakılırsa gerçekten " Çifte " gibi bir kurmada, 2 atış yapılabilse işte o zaman gerçek bir yenilik olur. Bizim hatsan Mod 125 gibi bir silahı biraz daha güçlendirip 2 kademede hava transferini yapabilse...
-
Sonuçta bu silahı üretmişler bir şekilde çalışıyor,fuarda tanıtımını yaptıklarına göre bir ayrıntılı görüntü bulabilseydik en azından merakımızı gidermiş olurduk.
-
PCP olarak çift namlu olabilir.Tek tetik,2 tüp.30 atış 4,5 için 30 atış 5,5 için bu şekilde olursa neden olmasın tetik sisteminde 4,5 ve 5,5 namluyu ayıran tertibat ,ister 4,5 kullan ister 5,5
Çokmu zor.? -
Saçmalık... optikle nasıl bir sıfırlama yapılacak belki trijicon üstü mini reddot gibi bir kombinasyonla olur.
-
Aslında tek namluda kalibreyi değiştirecek bi aparat daha mantıklı gibime geliyor.
-
Beeman silahlarının bir çok modeli çift namlu ile geliyor namlusunu değiştirerek 4,5 veya 5,5 yapabiliyorsun.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
optikle mil-dotlu dürbünle güzel bir sıfırlama yapılabilir.