Bugün havanın yağışlı olmasından dolayı günü atölyede zoraki için dipçik yapmakla geçirdim ve günün sonunda boyasını bitirdiğim dipçiğin fotoğraflarını paylaşmak istedim. Elde malzeme olmadığı için dipçiği ham mdf den yaptım biraz ince oldu ama ilerde aynı modelden ceviz ve kayın ağacından yapmayı düşünüyorum bu şimdilik model teşkil ediyor.
Zoraki HP01 4.5mm'e yeni dipçik
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne yaptın ettin yine bir icat yaptın yani.. sana boş durmak yarıyor alim ellerine sağlık güzel olmuş. güle güle kullan
-
Ali hocam elinize sağlık çok güzel olmuş
Bu işin pirisiniz tebrik ederim
Atölye derken işiniz bumu yoksa
Hobi olarakmı yapıyorsunuz
Saygılar -
çok beğendim elinize sağlık
-
ince olması ayrı bir güzellik katmış.Elinize sağlık
-
ne yaptın ettin yine bir icat yaptın yani.. sana boş durmak yarıyor alim ellerine sağlık güzel olmuş. güle güle kullan
Ali abim keşeke daha çok boş vaktimiz olsa da bunlara vakit bulabilsek bir tek pazar günümüz var oda ya atış yapmakla yada kundak yapma ile geçiyor.
Ali hocam elinize sağlık çok güzel olmuş
Bu işin pirisiniz tebrik ederim
Atölye derken işiniz bumu yoksa
Hobi olarakmı yapıyorsunuz
Saygılarbeğenmenize sevindim bu işin piri sayılmam sadece elden geleni yapıyorum. Asıl işimin bunla alakası yok sadece evimde kendime ayırdığım bir atölye var.
-
Ali senden bunu bekliyorum:DHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
o video ya baktım Doğan da biraz uğraştıracak ama çok güzel duruyor.
-
Elinize sağlık, yine yakışıklının yakışıklısını yapmışsınız Maşallah!
-
Yeni yapmış olduğum kundaktan kareler..
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
çok güzel olmuş...ellerinize sağlık.
benimde aklımda bir atış sehpası var.projeyi çizdim kağıt üstünde.katlabilen çanta boy bir ürün çıkacak ortaya ama ahşaptan hiç anlamam.kalınlığı 1 cm en 5cm uzunluk 60 cm olmasına rağmen esnemeyecek , matkapla delerken çatlamayacak islemesi kolay bir malzeme lazım...sizce hangi ağaç bu kriterlere uyar? bu arada kalınlık 1.5 da olabilir onda kararsızım.
-
60 cm oldumu üzerine yük konmayacaksa o ölçülerde her ağaç işinizi görür sanırım. Youtubede örnekleri var
-
çok güzel olmuş...ellerinize sağlık.
benimde aklımda bir atış sehpası var.projeyi çizdim kağıt üstünde.katlabilen çanta boy bir ürün çıkacak ortaya ama ahşaptan hiç anlamam.kalınlığı 1 cm en 5cm uzunluk 60 cm olmasına rağmen esnemeyecek , matkapla delerken çatlamayacak islemesi kolay bir malzeme lazım...sizce hangi ağaç bu kriterlere uyar? bu arada kalınlık 1.5 da olabilir onda kararsızım.
En kolay bulabileceğiniz dayanıklı ağaç cinsi Gürgen dir,
Kayın ağacıda dayanıklı dır, temin edebilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
şaşırmadım. adamın işi bu ve yaratıcı. helal olsun..
-
Yeni yapmış olduğum kundaktan kareler..
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Zorakim için Böyle bir dipçik nasıl edinebilirim acaba. Benim ahşap oymacılığında yeteğim pek yok.
-
Sandalye iskeleti yapanlar yardımcı olur belki bir sorun çevrenizde ağaç sanayisi varsa.
-
Sandalye iskeleti yapanlar yardımcı olur belki bir sorun çevrenizde ağaç sanayisi varsa.
Ewet olabilir hafta sonu siteler sanyisine gitmek lazım, çizimi de olsa iyiydi.