Yeni oyuncağım , mag 800 e seyyar dipcik ve moderatör uyguladım.
mag 800 ve seyyar dipcik.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Turan abi kar tatili var mı? tatili avantaja dönüştürmüşsün diye düşünüyorum varsa.
güzel bir çalışma olmuş. moderatör de senin elinden mi çıktı?
-
Özgür hocam,
Bugün kar tatIilindeyim doğrudur, malum sahaya çıkamıyoruz paslanmamak adına
Hasbel kader biraz uğraştım,Moderatörü ben yapmadım ; bizim tezgahlar çok hassas değil kaba iş çalıştığımızdan ,
Merkezleme sorunu olabilir diye hiç bulaşmadım hazır almıştım iki yıl önce.saygılar.
-
Ellerine sağlık Turan abi.
Dipçik orjinal olmuş, çok güzel..Bu tabancaya ısınmaya başladı içim, banada aldıracaksınız en sonunda, böyle süslüyorsunuz sonra canımız aynısından istiyorBu arada moderatör için;
en son her yerini bitrdikten sonra, kapakları kapatıp toplayın..
Sonra tezgahta bir parçaya diş açın, ama bu parçayı sökmeyin.. moderatörü bu tezgahtaki parçaya bağlayıp çıkış deliğini bu aşamada delerseniz bence hiçbir sıkıntı yaratmaz.. -
Ellerine sağlık Turan abi.
Dipçik orjinal olmuş, çok güzel..Bu tabancaya ısınmaya başladı içim, banada aldıracaksınız en sonunda, böyle süslüyorsunuz sonra canımız aynısından istiyorBu arada moderatör için;
en son her yerini bitrdikten sonra, kapakları kapatıp toplayın..
Sonra tezgahta bir parçaya diş açın, ama bu parçayı sökmeyin.. moderatörü bu tezgahtaki parçaya bağlayıp çıkış deliğini bu aşamada delerseniz bence hiçbir sıkıntı yaratmaz..Teşekkürler Ferhat hocam,
Beğendirebildiysek ne mutlu, bu tip silahlar hafif ve pratik olduğundan daha çok hoşuma
Gidiyor.Tavsiye için ayrıca teşekkür ederim, ihtiyaç olduğunda uygularım.
Saygılar.
-
Eline sağlık Turan abi.
Dipçik moderatör bekliyoruz demiştim ama sen baya hızlı davranmışsın.
-
Sağol cihan kardeşim,
Bu ara biraz boşluk vardı , aradan çıkarayım dedim öylede oldu,Selamlar.
-
Tebrik ederim hocam cok güzel calışma
Olmuş ellerine sağlık.. -
Tebrik ederim hocam cok güzel calışma
Olmuş ellerine sağlık..Sağolun hocam teveccühünüz,
Sizin çalışmanızıda gıpta ile izledim.Saygılar sevgiler.
-
Sizde sağolun elimizden geleni paylaşıyoruz
Bir fikir olur diye saygılarımla... -
Selamlar moderatör ün bu modelde işlevi ne kadar acaba? kaç desibel etki ediyor acaba?
-
Selamlar moderatör ün bu modelde işlevi ne kadar acaba? kaç desibel etki ediyor acaba?
Burada moderatörü sesi azaltmak için değilde kurmayı kolaylaştırsın diye
Kullandım, bu modellerde sert plastik bir aparat çıkıyor kutudan
Silahı kurarken namluya takıyorsunuz kurup tekrar çıkarıyorsunuz
Bu sistemi hiç sevmedim elimde atıl duran bu moderatörü içini boşaltıp
Kullandım, kurma anlamında çok faydalı oldu.Genel olarak yaylılarda moderatör iş yapmıyor çünkü çalışan
Mekanik parçaların sesini yok etmek mümkün olmuyor,
Moderatör sadece namludaki patlama sesini dizaynı oranında
Absorbe ediyor mekanik ses baki kalıyor.