Arkadaşlar malum İstanbul karlı, siteden mcema yani Cem arkadaşımızdan aldığım mod 25 supercharger tabancayla bir miktar atış yaparak vakit geçirmek istedim bu eğlencenin sonun da sonuçlar beni hem şaşırttı aynı zamanda memnun etti. Çok dikkat edilerek yapılan atışlar olmamasına rağmen 5 kr yakın bir boyuta toplandılar birde yerli pelletler yakın mesafe ve tabanca olduğundan olsa gerek daha iyi gibi.Gamo nun bazı pallet leride tahminimden fazla dağıldı(tabi bu ben den de kaynaklanmış olabilir).
Atış alanımız 7 mt civarı resimlerden de göreceğiniz gibi ev içersinde yapılan atışlar,duvara zarar vermemek için Eski bir vhs video ve pelletlerin sekmesini engellemek için üzerine geçirilmiş 12 mm bir halımız var. Bir süredir bunların üzerine tutturduğum hedef kağıtlarına co2 tabancalarla atış yapıyorum, bu atışlar sonucunda kaset girişindeki saydam kapak kırılmış diğer taraflarda da bir ki delik oluşmuştu. mod 25 supercharger yaptığım atışlardan sonra video transparan bir hal almış. Tabancalarla oynamayı seviyorum malum İstanbul da atış yapmak istediğinizde en az 1 saat yol tepmek gerekiyor evde kullanılabilecek en basit silahlar havalı tabancalar.Güçlü olmasının benim için faydalı tarafı çoğumuzda bu vardır sanırım eskimiş veya işimize yaramayan bir çok eşyayı atmaya kıyamayız buda bir süre sonra malum apartmanlarda yaşıyoruz depolarımız yok yığılmalara neden oluyor,Atmaya kıyamadığım her şey benim için bir şekilde hedefe dönüşüyor ve parçalanmış eşya yı atmak kolay oluyor.
iyi hedefler.