rangefinder scope air rifle için kullanılabilir mi?
örneğin; Burris Eliminator 3.5-10 x 40mm Rangefinder Scope veya Burris Eliminator II veya benzerleri
rangefinder scope airgun uygulama
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi neden olmasın, balistik değerleri pellete ve havalı tüfeğin namlu çıkış hızına göre girersin olur biter.
-
Bu dürbünler yaylılar için uygunmu acaba?
-
Dampa takarsın rayyur
-
Dampa kurtaracak mı strafor
-
Kurtarır abi dandik dürbün değil sonuçta. Buna zaten SportsMatch alırsın. Silah ne ki?
-
Buris ler 3000 lira falan baktım netten alınır aslında biraz zorlasam bende.bendeki mod 54 .
-
saygılar...
-
Ateşli silahın tepmesi daha fazla değilmi yaylıdan. Belkide dampa istemeyecektir. Youtubede Leupold marka dürbünü beton delen kompresorun takıp titreşim testine tutuyorlar çıkarıp ateşli silahta gurupman yapıyorlardı. Ateşli silahlara takılanlar daha dayanıklı oluyorlar.
-
rangefinder scope air rifle için kullanılabilir mi?
örneğin; Burris Eliminator 3.5-10 x 40mm Rangefinder Scope veya Burris Eliminator II veya benzerleriBence iki olası sorun var birincisi bu dürbünlerin yazılımları bizim pelletler kadar küçük mermilerin ağırlığını seçtirmeyebilir veya girdirmeyebilir. En küçük ateşli mermileri (17 hmr ve 22 lr gibi çaplar) bile 35-40 grain civarı. İkinci olası sorun ise mesafe ölçmek için normalde yabancının "big game" dediği geyik, domuz gibi hayvanlara doğrultmak için yapılmış cihaz bizim küçük hedeflere çevirince mesafe ölçer mi? Mesela 90 mt den bir şişeye nişan alsanız mesafeyi hesaplar mı bilemedim.(muhtemelen hesaplamaz)
Ateşli silahın tepmesi daha fazla değilmi yaylıdan. Belkide dampa istemeyecektir. Youtubede Leupold marka dürbünü beton delen kompresorun takıp titreşim testine tutuyorlar çıkarıp ateşli silahta gurupman yapıyorlardı. Ateşli silahlara takılanlar daha dayanıklı oluyorlar.
Yaylı Havalı silahlarda ters yönlü çift tepme vardır biri pistonun piston duvarına çarpmasından kaynaklanır.Ateşli silahlardan daha farklı ve optikler için daha zararlı bir durumdur. Yaylı havalı silaha uygun dürbünlerini bir çok firma "airgun rated" olarak ayrıca belirtir. Pcp ler için bu sorun yoktur.
-
Aseyhana aynen katılıyorum o dürbünlerin balistikleri havalıya uygun değil.
-
Balistik değerleri girilemiyor mu?