Bir aydan fazla çalıştım. Sonunda ortaya bir şeyler çıktı.
Buna sadece bir prototip gözüyle bakıyorum. Eminim bir çok parçasını düzeltirim. Ancak metal kundağın güzel tarafı bir çok parçadan oluşması. Ufak eklemeler, ufak değişiklikler her zaman yapılabilir.
HW97K için aluminyum kundak
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam elinize sağlık çok hoş ve de çok
Güzel olmuş..:) -
ellerinize sağlık.
-
Hey massallah
-
Elinize sağlık güzel olmuş
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
çok güzel olmuş ellerinize sağlık, tebrikler. eski haline kıyasla ağırlığında bir değişim oldu mu?
-
Elinize sağlık. Ben de ağırlık değişimini merak ediyorum.
-
çok güzel olmuş ellerinize sağlık, tebrikler. eski haline kıyasla ağırlığında bir değişim oldu mu?
Ahşap kundağa göre biraz ağırlaştı. Ağırlık merkezi de öne kaydı. Tam da FT silahlarda olması gerektiği gibi.
-
ama dediğiniz gibi üstünde oynamaya çok müsait bişey olmuş..
-
Çok yaratıcı ve temiz işçilik olmuş. Elinize sağlık.
Hatları biraz yumuşatmayı düşünüyor musunuz, yoksa böyle keskin köşeli mi bırakacaksınız? -
Ertuğrul Abi elinize sağlık, harika bir çalışma olmuş. İnsan bir işi severek yaptı mı zor diye bir şey olmadığının kanıtısınız. El yapımı bıçaklarla da ilgilenen biri olarak diğer forumda da sizi ilgiyle takip ediyorum. Özellikle bıçak için yaptığınız elektrikli tavlama fırınının aşamaları bende kayıtlı, işlerden biraz vakit ayırabilirsem başlayacağım inşallah.
-
Yanılmıyorsam yayınızda sıfır tepmeli ve modifiye idi. Elinize sağlık bayağı yaratıcı ve şık bir çalışma olmuş. HW 97 ye ayrı bir ihtişam vermişsiniz.
Saygılar -
Elinize sağlık, cok şık olmuş . Eminim olup biçip kendi kullanımıniza çok uygun bir şekilde uretmissinizdir.
-
Abicim Hw97k 5.5 almayı düşünüyorum ne diyorsun sizce nasıl 4.5 mi yok sa ? değerli bilgileriniz rica
-
HuntersYılmaz selamlar bendePCP olarak Galatian 2 5.5mm almıştım Sonrasında virüs kanıma hızla yayıldı ve gözümü karartıp birde HW97K 5.5 aldım yanına, forumda takip ettiğim kadarı ile 4.5mm önerilmekte ancak ben 5.5mm tüfeğimle HN Hallowpoint 12.50 grain saçma kullanıyorum, atış isabeti ve tesiri konusunda PCPden farkı yok, artısı pompa derdiniz yok, tabii PCP nin yeri ayrı, şahsen PCP tüfeğim artık evde yatıyor. HW97 K beni kendine resmen aşık etti. İyi forumlar
saygılar -
Abicim ben de Benjamin xl 5.5 var çok iyi guclu bir tüfek ancak kullanımı cok pratik değil ve 10 kırmadan sonra kol bırakmıyor ama Hw 97 k hep aklımda olan bir tüfekti piyasada 4.5 kalmamış ay sonuna 5.5 ayırttım ama yinede kullanan arkadaşlara sormak istedim.Peki siz dampa ayakmı kullanıyorsunuz?
-
Dampa ayak bana soracak olursanız şart, ben yatagun kullanmaktayım. Dürbünün sağlığı için çok önemli bence. Tüfeğiniz hayırlı olsun sizi çok memnun edecek bir tercih yapmışsınız.
-
Çok teşekkürler dampa ayak crosman bulabildim yatagun bulamadım ama yinede araştırıyorum formdan bulursam güzel bir optik ve dampa ayak alacagım iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekürler tanıştığıma memnun oldum sağlıcakla kalın
-
merhaba; syn @laevi
5,5 da düşme daha çok oluyordur herhalde..
tüfek olur gider o değilde bu sizmisiniz ?
öyleyse tebrik ederim diyecektim de; çok güzel çalıp söylemişsiniz..Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Allah razı olsun, tüfeğinizli bol isabetli atışlar. Saygılar
-