metehan şu en sondaki bereli sen olmalısın. pompalıydı dimi seninki.
Wax fişek yapımı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sondaki benim bereli olan en uzun olan
-
sol baştaki husan mı bora mı ?
-
Husan- Fabarm- Aimguard
Sirasiyla -
Şu televizyon videosu ibretlik..
-
Tam çete gibi çıkmışız:D
-
Tvdeki ilk delik escape nin işi çaktırmayın:D
-
http://www.ar15.com/forums/t_6_1/3…n_from_me_.html
Bu linkte bulunan ilk yorumu okuduğunuzda yapılan şeyin Emir abinin ve Fender'in belirttiği gibi güvenli olmadığını görüyoruz.
Silah veya mühimmat envanterimizin geniş olması elbette bir tecrübeyi, silahların ve mühimmatın özelliklerini bildiğimizi gösterir.
Ancak bu onların sınırları hakkında çok şey bildiğimiz anlamına gelmez. Silahın ve mühimmatın sınırını öğrendiğinizde ya hastanede ya da Allah korusun mezarda olursunuz.Bu platformda güvenli olmayan bir takım şeylerin videolarını veya nasıl yapılacağı hakkında bilgilerin paylaşılması ileride oluşabilecek kazalara davetiye çıkarmaktadır.
Lütfen bu konuda daha duyarlı olalım.
-
Sayın Ziyag videoların başında da belirtildiği gibi '' TAKE YOUR OWN RİSK'' yani ''RİSK almak size kalmış'' burada basit bir fişek modifikasyonu var ve deneyiminiz olmadığı halde sadece basit silah kalıplarıyla ve önyargılarınızla eleştiriyorsunuz. Kendine güvenen istediğini yapabilir. kimseye yapın denmiyor. sadece nedir değildir açıklaması var. Ve bu polemiklerden sıkıldım herkes silah eksperi herkes uzman deneyip denememek size kalmış. ama olurda denerseniz nelere dikkat edimesi gerektiği yazıyor efendim.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Videoda namlunun dağılan noktasının altında bilezik var. Bilezik gibi namlu üzerine bağlanan her noktada direnç düşüyor. Yüksek basınç o noktadan geçerken zayıf olan bölgeden patlatıyor.
-