Evde kimsenin olmamasını fırsat bilip balkonda zoraki ft ile 7 atışlık bir grupman denedim hava rüzgarlı olmasına rağmen
17 metre ft tarzı oturarak desteksiz 7 atış.
Jsb 4.5mm 8.44 gr pelet
Yeni ft oyuncağım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok güzel olmuş.
-
ellerine sağlık Emir abi.. çok güzel bir grup olmuş..
sanki bununla daha iyi sonuçlar alırsın, ki tx'e tam alışamamıştın zaten.. -
Emir abi eline, emeğine sağlık. FT için başka silah aramana gerek yok elinde bu canavar varken Grupmanlar çok başarılı görünüyor. Bu arada hafta sonu kısmetse Adana'da olacağım. Müsait olursan bir çayını içmek isterim...
-
olur tabiki beklerim
-
Güle güle kullan abi çok orjinal olmuş .
bu makineyi gördükten sonra evdeki eski tüfeklerin çekeceği var elimizden:) -
Valla Savaş güzel oldu galiba
-
Bu gün Adana ft yarışmasınında yapıldığı atış alanımıza antremana götürdüm zorakimi inanılmaz bir keyif aldım muhteşem başarılı atışlar yaptım yarışmada rüzgar dolayısı ile bizi en zorlayan hedeflerden biri olan ( crono nun olduğu yerdeki) 26 numaralı hedef 48 metrede ve 4 pompada her atışta indirdim . uzak yakın demedi zoraki ne varsa halletti ft ye galiba bunun la katılacağım tabi mevzuata uyuyorsa
-
Cricketin aa s510 nun tx200 ün vuramadıklarını zoraki halletti ne diyeyim
-
Cricketin aa s510 nun tx200 ün vuramadıklarını zoraki halletti ne diyeyim
Abi hayırlı olsun isabet yerindeyse aradığını bulmuşsun, sevindim. Bi ara mhabbeti geçmişti pcp kategorisinde değerlendirilir sanırım. Pnömatik olduğundan. -
Çok güzel oldu inanılmaz keyif aldım yahu nasıl isabetli felaket bişey
-
Yalnız bu ft atışlarında serbest atış da biz yastık yerine şu sandalyedenmi kullansak hani şöyle gerile gerile atsak rahat rahat serbest serbest
-
Yalnız bu ft atışlarında serbest atış da biz yastık yerine şu sandalyedenmi kullansak hani şöyle gerile gerile atsak rahat rahat serbest serbest
Çokta güzel olur "ft on the chair" -
Valla öyle sıkıştırma yok rahat rahat oooh
-
fazla serbest olur o zaman..
bu arada zorakinin fiyatı 475 TL olmuş,..
şu piyasa dedikleri duygusal tepkimeler yokmu; bişeyi beğendiğini görmesinler.. hemen bir bahane bulup, döviz kuru- hammadde tedariki-işçi masrafları-yol-asfalt v.b artık hangisi uygunsa onu kullanıp fiyatlara bi ayar çekmekte çok başarılılar yahu..ne diyeyim Allah gönülllerine göre versin onların,
ama çokta yüklenmek istemiyorum, zira herşey hobi için
-
Bizmi neden olduk nedersin
-
muhtemelen.. kimbilir, asla gerçek cevabını öğrenemiyeceğimiz bir soru bu aslında ..
arz talep meselesi.. bi müddet kötüleyelim olmadı fiyatlar normale dönene kadar en azından
-
Bu zoraki varya tuuuu kakaaaa laneeet
Almayın almayin cısss -
adım gibi eminim 5 para değil bu
-
He 475 para pehh
-