Hatsan mod 25 supertact aldım. 20-25 metre atışlar için dürbün mü yoksa reddot mu tavsiye edersiniz ?
red dot vs dürbün
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
reddotlar hemencecik bozuluyor, ya da bize rastlayanlar öyle oldu diyeyim, toplu bir karalama olmasın, darbeye ve sarsıntıya dayanmadıkları için PCP harici tavsiye etmem. Tabi ileride ateşlime de takarım düşüncesiyle 400/500 Euro verip kalite bir şey alacaksanız eyvallah, dürbün ve tek parça ayak sizin için daha uygun olur.
-
Teşekkürler. Peki dürbün alırken nelere dikkat etmem gerekir?
-
Bende supertact'ımı bekliyorum
Şu anda zoraki ultra var.2. olarak supertact aldım.Kesinlikle dürbün diyorum.4x32 geniş göz mesafeli bir dürbünle zevkle kullanırsın.20-25 metreden üstüste aynı noktaya atış yapmak yada dizili kalem pilleri tek tek indirmek çok zevkli oluyor.
Orta kaliteli 4x32 bir dürbün 150 den başlıyor.Steoger markasını önerebilirim. -
Aslında hareketli yada reflex hedef çalışacaksınız red dot u öneririm. İki göz açık reflex atışlar yapmak için ideal 1x40 geniş açılı bir red dot. bende o şekilde kullanıyorum şu an. Ancak sabit ve uzak mesafeden küçük hedefler çalışacaksanız 4x32 bir dürbün öneririm bence bu silah için ideal.