Yeni Yivsiz av tüfeğim. wax için birebir :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güle güle kazasız belasız kullanın.
-
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun...
Benim de elime hiç kullanılmamış bir Beretta A303 geçti geçenlerde ben de onu kurcukliyim briaz
-
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun...
Benim de elime hiç kullanılmamış bir Beretta A303 geçti geçenlerde ben de onu kurcukliyim briaz
Slug namlu varsa atışı çok keyifli bir tüfek tadından yenmez. Armsan firması bile 303 ü kopyalayıp (A612) iç piyasayı fet etti.
-
Slug namlu vallahi Bakalım fırsat olursa deneyeceğim biraz.
-
Of of of Nato silahimiz da oldu
-
Ha aldım, ha alacağım derken, sonunda....
Alet resimlerden bakınca buram buram kalite kokuyor.
Şimdi o namludaki raya güzel bir holo yakışır
Güle güle kullan Selim. -
Ha aldım, ha alacağım derken, sonunda....
Alet resimlerden bakınca buram buram kalite kokuyor.
Şimdi o namludaki raya güzel bir holo yakışır
Güle güle kullan Selim.Sağol Salih abi darısı başına. bu holo sight reddot işleri bizi baya yorucak abi galiba. ama bi eotech çakarım affetmem.
-
Asagisi yakismaz zaten
-
10000 bar test basınçlı namlu ile Zayıflatılmış uranyumdan yapılmış wax atmak vardı:)
-
Fabarm ı denedik bugün.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Masallahi var
-
süper alet hayırlı olsun, belki grupmanla işiniz yoktur ama grupman denemesi yaptınızmı?
20