logo maskot çalışması hazırladım daha düşünsem başka ner çıkar
ben birşeyler hazırladım beğenirmisiniz bilmem
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
modifiye ettim logoyu
-
guzel calısma bıraz agresif sanki
-
Fes mi o?
-
çok gerilim olmuş , oysa huzur veriyor bu hobi insana
ellerinize sağlık ama güzel işler çıkartırsınız anladığım kadarı ile.. -
güzel olmuş elinize sağlık. fes yerine börk olsa cok daha türk görünür...
-
Bence el sıkışan silah figürleri kalmalı idi. Santraldeki figür biraz daha minik olsa diyede düşünmedim değil. Ama çok yaratıcı ve muhteşem bir kurgu yapmışsınız elinize sağlık.
Saygılar -
Arkadaşlar Uludağ Üniversite'si grafik ve Web Tasarımı öğretmeniyim değişik çalışmalar yapacam
-
Arkadaşlar Uludağ Üniversite'si grafik ve Web Tasarımı öğretmeniyim değişik çalışmalar yapacam
hocam emeğine fikrine sağlık.fakat yapıcı eleştiride bulunmak anlamında ben kuru kafa ve fes olayını pek sevemedim.illaki tasarım senin zevk senin...ben nacizane fikrimi söylüyorum...özellikle Türklükle fesin aynı anlama gelmesi beni rahatsız etmiştir sürekli...
-
doğru söylüyorsun türklükle fesin alakası yok esasında değişik olsun diye düşündüm.
logoda olmasını istediğiniz objeleri herkez yazarsa daha kolay herkezin seveceği bir şey çıkartırım
-
Çift Başlı Kartal veya kurt simgesi nasıl olur türklerin tarihteki en büyük simgeleridir.
-
Çift Başlı Kartal veya kurt simgesi nasıl olur türklerin tarihteki en büyük simgeleridir.
çok güzel olur.kurt yani bozkurt denilince her nekadar akla siyaset gelsede bozkurt kimsenin tek elinde olmayan siyaset üstü bir kavram.keşke zamanında Türk bayrağı kanunundaki gibi Bozkurt simgeside siyaseten kullanıma yasaklansaydı...
-
bu nasıl oldu
-
bu nasıl oldu
ellerine sağlık hocam aldım hemen ama eğer senin için zor olmayacaksa dürbün çizgisini mildotlu yaparmısın.birde kullandığın program türkçe ve basit ise program ismini yazarmısın.
-
bu gecelik son çalışma
-
boskurt hsyn arkadaşım kullandığım program adobe ıllustrator, son yolladığımda photoshop. dürbünüde yarın yaparım işallah.
-
boskurt hsyn arkadaşım kullandığım program adobe ıllustrator, son yolladığımda photoshop. dürbünüde yarın yaparım işallah.
ellerine sağlık...
-
cok guzel calısmalar gercekten. benım acizane bı teklıfım olacak aslında. bu konuda yeteneklı arkadaslar calısmaları yapsa daha sonra sıtede bır anket olusturulsa logo secımı ıcın herkes oy verse boylece genel olarak cogunlugun begendıgı bır logo kullanılsa hoc olur sanırım gercekten
-
Hocam ellerinize sağlık son iki çalışmada çok başarılı
saygılar -
Türk yazısındaki ü harfi ay yıldız olarak konumlandırılabilir.
-