Turan abimizin bana emanet ettiği crosman 760 tabanca kabze 4.5mm ile çelik bilye atışım.mesafe 5mt destekli.3 pompa.biraz alışınca ortaya bu çıktı.
crosman 760 4.5mm ç.bb
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pellet de atıyor dimi hocam?
-
evet 5 pellet kapasiteli şarjörü var. isabet konusunda fark yok.uzun mesafe,5 pompa ve üzerinde fark olur mu denemek lazım.
-
Aslında eğlencelik ufaklıklara alınabilecek bir silah gibi.
-
Turan abiyle o kunu da geçti aramızda.kesinlikle ufaklıkların eline verilecek bir şey değil. sert bir yere atış yaparsanız gerisi geriye sizi bir yerden vuruyor. kurması da küçük elle zor. hatta Turan abi dalgınlıkla küçük bir kaza bile geçirmiş eti delmiş geçmiş,güçlüde
çocuklara anca elektrikli airsoft uyduruk bir şeyler olabilir.riskli işlerde uzun süre emeklemelerin de fayda var
-
Abi doğru diyosun aslında nolursa olsun ufaklıklar için biraz erken olabilir hakkaten
-
Özgür hocam eline sağlık, peletle o mesafede çok daha dar nerdeyse tek delik
İsabet kaydedeceğine inanıyorum.Fabrika verisi pelette 600 fps , ağırlık belirtilmemiş.
-
Salla pati kaçamak atışlarda böyleyse bende dediğine katılıyorum abi.yarın pellet ağırlıklı atayım.
-
5 pompa dene daha verimli olur kanaatindeyim, oyuncağında resmini koy bari
-
5 pompa dene daha verimli olur kanaatindeyim, oyuncağında resmini koy bari
Tamam abi.yarın başka bir grupman ile resmi eklerim.
-
mesafe ve pompa sayısı aynı bendeki pelleten bb kadar verim alamadım. dağınık olan atışlar pellet toplu olan bb ile atıldı.
-
hocam gamo pro match yada rsw match pellet kullanın farkı görün çok daha verimli olur..
-
hocam gamo pro match yada rsw match pellet kullanın farkı görün tek delik yaparsnız her zman .
teşekkür ederim bilgi için. mühimmat bitmek üzere. listeye yazdım
-
çelik bilye pek kullanmayın yivset daha çabuk deforme olur kolay gelsin ..
-
çelik bilye pek kullanmayın yivset daha çabuk deforme olur kolay gelsin ..
bu model yivsiz boru namlu.
-
bu model yivsiz boru namlu.
ozaman bb ye devam :d match yinede deneyin ..