hatsan striker 1000x tanıtım videosu :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

facebook gruplarından tanıştığımız Mehmet kardeşim hatsan 1000 x aldı ve ilk tüfeği...heyecan hat safhada.azıcık argo bolca kahkaha...daha yolun başında ama heyecanı sayesinde hobisi sağlam :) forumada yeni üye...forumu çözemediği için ben paylaşıyorum..

8)

• Arkadaş kutuyu açayım derken kendini kesecek diye korktum, heyecan süper, kendisini çok iyi anlıyorum ;)

Hatsan Super Nova RG 5.5mm
    Hawke Eclipse 30 SF 6-24X50 Metrik Mil-Dot
    Drager 6LT 300BAR

Scuba tüpleriniz Coltri kompresörümüzle 50 TL 'ye (gidiş geliş kargo dahil) doldurulur.

• Striker'i gördüm hemen burdayım:) Kim ilk tüfeğini alıp ta böyle heyecan yapmadı ki :D o kadar heyecanlı ki S ile X'i karıştırmış videoda sürekli 1000s diyor:) birde atışa çıktığında o zaman ki heyecanını da görmek isterdim:)) ilk olarak çok güzel bir seçim yapılmış memnun kalacağından eminim tahmin ettiğinden daha iyi çıkacak. ben striker'imden memnunum:) arkadaşımıza hayırlısı olsun kazasız keyifli atışlar. :)

Hatsan Striker 1000s .22cal 3-9x32

• ek komik kısmıda tüfeği kırmaya çalışması ama bunu 5,45 den sonrası ufo gören masum köylü gibi ama çok tatlı komik biri :) güle güle kullansın inşallah...

Kör sniper

• Güle güle kullanın,Mutluluğun resmini çizmeseniz de videosunu çekmişsiniz.
    Bol isabetli atışlar
    Saygılar

• Tanıtım videosundan çok kutu açma videosu olmuş..:)Birde tüfeği kurabilseydi iyi olacaktı.Şaka bir yana... Heyecanını çok iyi anlıyorum.Hayırlı olsun.

Hatsan AT44-S 5,5 optima 3*9-32 Dürbün
    Hatsan bt 65 Elite 5,5 - 3*12-44 Dürbün

"Hükümetler gelir , İnsanlar ve kanunlar değişir , değişmeyen tek kanun Allahın kanunlarıdır."

• Allah kahretmesin ya :)
    Kiyamam
    Durbunu kapaklariyla ayarlamaya calisti falan:)
    Ah abicim okadar video izlemissin namluyu kirmayi nasil da unutmus heyecandan :)
    Ama cocuk ygs yuzunden kafanin %80 nini birakmis kitaplarin arasinda.baya ucuyo :)

Metehan TURKİSH AİRGUNNER

Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

Niksan Escalade TC .22

Niksan Elf S .22.

Niksan Tacto S .177

Niksan Özark TC .22

Niksan Escalade .25

Niksan Özark T .25

Diana Mod 52 .177

Beretta F92 .177 Full auto

Gamo Pr776 .177 Revolver

Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm

;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports

Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

• aslında baya baya oturup düşünüp; tiatral bir sunum hazırlamış bu arkadaş..

yoksa bu hal ona ait bir hal değildir,..

nitekim aynı esprileri çok sık tekrarlamış, olmayan saate defalarca bakıp tarih söyleyen bir adamın tüfeği kurmak için gez üzerindeki oynamaları videonun inandırıcılığını kaybetmesine sebep olmuş :)

eksikleri olsada
    keyifli bir video hazırladığı için ellerine sağlık diyorum..