göz gez arpacıkla daha iyi nasıl atılır,görülür derken optik düzenleyici adında bir aparat karşımıza çıkmıştı. eski bir fotoğraf makinesi parçalamadan önce masa başında atış gözlüğü yaptım.daha iyisini yapana kadar idare eder. aldığım atış gözlüğünün ambalajını dün atmak üzereydim kıyamamıştım.bu günde hiç aklımda yokken bu işe yaradı.gözlüğe benzer plastik kısmı kestim,kartondan kulaklıklarını yaptım.elimdeki koyu renk düğmelerden en küçük delikli olanını seçtim.bir başka küçük düğme ile hem diğer deliklerin üzerini kapattım hemde açık kalan deliği biraz daha küçülttüm.gözlük formundaki plastik ambalaja bantladım.
eski bir gözlük çerçevesinden daha iyi sonuç alınır elbet.benim evde değilde bu aralar işte vaktim olduğundan imkanlar bu kadar.eski fotoğraf makinemi bulurda objektif arkasında ki açılır kapanır zımbırtıdan yarar sağlayabilirsem onu eski bir çerçeveye takmayı düşünüyorum.
3 atışlık grupmanı da paylaşmak istedim.daha iyi bir ürün çıkarırsam 10 mt atışlarına yoğunlaşmayı düşünüyorum.