Bugün güngör avdan aldigim pelletleri deneyeyim dedim 1. Hatsan jsb 18.13 grain 2. Norican ban 3. Krm dome . tüfeğim 5.5 mm , jsb cok guzel sonuc verdi norica idare ederdi ama krm cok kötüydü hedef kagidinin disina giden bile oldu krm den.. o yuzd3n norica ve krm grupmanini paylasmiyorum sadece jsb yi paylasiyorum. Mesafe 25 metre
at44 10 tactical ve jsb 18.13 grain in mükemmel bulusmasi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sonuçlar, malumun ilanı olmuş..
hayırlı olsun yeni tüfeğiniz.
-
Tesekkurler valibey abi pcp ye alismaya calisiyorum
-
keyiflidir, tadını çıkar..
-
Aynen cok keyifli ama pompa ile bu gidisle vücutcular gibi olcam
-
at44 tactikal long tüpünü tamamen doldurmak için kaç pompa gerekir yaklaşık? birde tam dolu iken regülatör taktırsak kaç stabil atış yapabilirz?
-
Bozkurt usta ben daha yeniyim regulatorlu degil tufegim. Tufegin tupu long degil normal tup 140 150 pompayla falan doluyor
-
Bozkurt usta ben daha yeniyim regulatorlu degil tufegim. Tufegin tupu long degil normal tup 140 150 pompayla falan doluyor
sağol cevap için...pcp ye kesinlikle karşıyım sırf bu dolum işi için...ama bir gün olurda alırsam at44 tactikal long lw + regülatör+ moderatör...
-
Guzel secim olur s3nin icin ancak karsi olma pcp ye cok keyif verici bi alet
-
bakalım artık m125 sniper vortexe daha doyamadım...resmen sakinleştirici etkisi var...terapiste gitmeye gerek yok...
-
Darbeli matkap misali
-
terikler arkadaşım
-
terikler arkadaşım
teşekkürler uğur abi senin emektar formunda
-
at 44 tacticalle ben neler yaptım neler sıra sende artık
-
Paylaşım Yanlış Oldu Kaldırıldı
-
at 44 tacticalle ben neler yaptım neler sıra sende artık
aynen abi
-
[Resim Engellendi: https://yadi.sk/i/Hcb-_bp4fa43j]
hn sport cok dagınık cıkarmıs kac metre acaba? -
Pardon palaşım yanlış oldu. Kaldırdım resmi resimleri sayfanın altına değilde yazı yazdığımız alan içerisine koymaya çalışıyordum yapamadım o arada yanlışlık oldu kusurabakmayın
-
Pardon palaşım yanlış oldu. Kaldırdım resmi resimleri sayfanın altına değilde yazı yazdığımız alan içerisine koymaya çalışıyordum yapamadım o arada yanlışlık oldu kusurabakmayın
önemli değil
-
at44 lw long için 1. jsb 18 gr. belki çok zorlarsan 2. ts22 , diğerleri biran önce bitsin artık diye dağa taşa atıyorum...
-