Bugün abimin eski mod45 i elden geçireyim dedim kuytu köşelerde yatiyormuş boş boş uğraş bulduk kendimize silahın üzerinde seri no yok sadece "40" diye bi ibare bulunmakta metal aksamda yaklaşık 15 senelik ama pek yıpranmamış..Buyrun fotoğraflar
airgunturk.com/attachment/15489/airgunturk.com/attachment/15488/airgunturk.com/attachment/15487/airgunturk.com/attachment/15486/airgunturk.com/attachment/15485/airgunturk.com/attachment/15484/airgunturk.com/attachment/15483/airgunturk.com/attachment/15482/airgunturk.com/attachment/15481/airgunturk.com/attachment/15480/airgunturk.com/attachment/15479/
Nostalji Mod 45
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
ne güzel, kolay gelsin..
piston contası sıfır gibi
ve buda aynen kafamdaki zoraki için kundak projesi, demeyim dedim ama, hep yarım kalıyor projeler
-
Eyvallah abim evet abi piston contası sıfır gibiydi ona hiç dokunmadım, yay ve pistona yeşil gres sürdüm biraz fazla kaçırmışım galiba güçte pek artış olmadı, sökmeden önce 39. Sayfa deliyordu şuanda 60 falan acaba yeşil gres fazlalığından mı yaptı ki
-
Garantiye yolla sıfırlayıp göndersinler:)
-
Valla abi manevi değeri çok fazla kullanmak için izin aldım şimdi gönderirim başına bişi gelir ondan sonra hapı yutarım
-
gonder hicbir sey olmaz ama once ara sor
-
Valla abi manevi değeri çok fazla kullanmak için izin aldım şimdi gönderirim başına bişi gelir ondan sonra hapı yutarım
ben de mod 95 var takas düşünürmüsün
-
gonder hicbir sey olmaz ama once ara sor
Bakalım kısmet abi göndermeyi düşünmüyor değilim
ben de mod 95 var takas düşünürmüsün
üste ne kadar istiyon abi Şaka bi yana abim tüfeği görmek istediğinde göremezse benim için pek te hayırlı olmaz
-
üstüne jsb mermi artı kılıf gönder yeter