Selam herkese
Bu hafta sonu iki hobiyi bir arada yaşadım, baya dolu dolu, stres, heyecan,ama keyifl bir hafta sonu oldu benim için..
Zoraki için dipçik çalışması yaptım, tamamladım sayılır..
Birde bu kadar ağaçlar ile haşır neşir olduğum ve hazır ortalığı toza dumana katmışken, açıkçası bu yaptığım dipçiğin üzerinde denemekten çekindim ama sonraki dipçik projemde kullanacağım bir ahşap oyma çalışması gerçekleştirdim..
Bu çalışma benim için bir ilk. Bu yüzden eleştirilerde acımasız olmayın lütfen
Ama hakkaten; adam uzun yıllar yaşar herhalde sürekli böyle şeylerle meşgul olsa, bu kadar detayla yıllarca uğraşmak ..
yoksa tam tersi bir durum mu söz konusu olur :)) bilemedim ama güzel uğraşlar, keyifli..
Her neyse, ikisi bir arada tadında dedik ya.. hem silahlar hem ağaç, oymacılık denemeleri falan..
Bu oymanın konusuda dolayısı ile bir silah markasının adı oluverdi.. ''ZORAKİ'' .
Dipçik üzerinde ve bitince temizlenmiş hali ile, son rüruşlardan sonra ziyadesi ile güzel olacağını düşündüm açıkçası..
Bu ilk çalışmayı ben beğendim, zira çokta uzun uzun üstüne düşmeden, nasıl olsa güzel olmaz diye başlamıştım..
Anlaşılan biraz sabırla ve hakkını vererek yapılan çalışmalar sonrasında güzel motifler ; kabzeler dipçikler, kundaklar çıkartılabilir diye söylendim ve heyecanlandım gün içinde..
buyrun arkadaşlar; birkaç resim..
airgunturk.com/attachment/15531/airgunturk.com/attachment/15532/airgunturk.com/attachment/15534/
buda PLASTİDİP kaplama işlemindeki dipçiğimiz..