Zararlı mücadelesi için yardım isteyen bir dostumuzun hayvan damında vurduğumuz bazı fareler...
kedilerin bile saldırmaya cesaret edemediği fareler...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Resmi çeken kişinin ayağından bile büyük görünüyor.
-
Ali hocam yerli Ted olmuş
-
3 gece operasyon yaptık 3.ncüde aklımıza fotoğraf çekmek geldi kısa birde video var arkadaşın telefonunda yükleyemedim. bu arada ayakkabılar 43 numara...
-
Havalı tüfekle avın yasak olduğu malumunuz. Adına zararlı mücadelesi denmesi bu yasağın ihlal edilebileceği gerçeğini değiştirmiyor.
Kaldı ki bu kanlı görüntüler forumun sportif havası ile uzaktan yakından alakalı değil. Bilakis fena halde rahatsız edici. -
bu fareler ammada büyükmüş..bide arkadaşım fare av kapsamına bile girmez.ha kapanla fareler ölmüş ha havalı tüfekle.şöyle bir olayda var.bu fareler kapanda iş görmez.yapışkanda hatda fare zehirinin bile çok kaliteli olanını bulmak gerekli.farelerle çok sorun yaşamıştımda .
-
Havalı tüfekle avın yasak olduğu malumunuz. Adına zararlı mücadelesi denmesi bu yasağın ihlal edilebileceği gerçeğini değiştirmiyor.
Kaldı ki bu kanlı görüntüler forumun sportif havası ile uzaktan yakından alakalı değil. Bilakis fena halde rahatsız edici.rahatsız olduysan bakma.
Bu arada neyin yasak olup olmadığını sizden iyi bilen biriyim ve burada yasaklar konusunda uyarıda bulacak birisi varsa onlar forum yöneticileri ve moderatörlerdir. -
Havalı ile öldürülmesiyle, beyzbol sopasıyla öldürülmesi arasında bir fark yok benim için.. Hatta bana acısız ölmesi adına beynine yollanan bir pellet çok daha etik geliyor.
Bayağı büyüklermiş Güzel temizlik olmuş.
-
Kaldı ki bu kanlı görüntüler forumun sportif havası ile uzaktan yakından alakalı değil. Bilakis fena halde rahatsız edici.Aslına bakarsanız konu avcılık kategorisine açılmış ve itlaf edilen zararlının havalı tüfekle vurulduğuna dair bir açıklaması yok arkadaşımızın!Mevcut kategoride buna benzer pek çok içerik yer almakta.Ayrıca avcılık mevzuatını bu konuyla bağlamanızı yadırgadım zira avcılık ile ilgili prosedürlerden hepimiz haberdarız..Avcılık ile ilgili kavramı maalesef yanlış düşünüyorsunuz bu yasaklama yaban hayatını kapsıyor..
-
Bence bu ülke ingiltere yerde manchesterpaşa gibi duruyor:D
-
Ali bir büyükbaş çiftliği var karacabeyde başları güvercin ve farelerle dertteymiş Selimle bir akşam kamp yapalım diyoruz.Doğada:D
-
kurallar dahilindede olmuş olsa dahi pek hoş görüntüler değil, şahsi fikrim.
-
Zararlı mücadelesi için yardım isteyen bir dostumuzun hayvan damında vurduğumuz bazı fareler.
Bu forumda;
Havalı ile canlıya ateş etmeye kalkanlara; adeta aforoz edercesine verdiğimiz muazzam tepkilerimiz geliyor aklıma..
Bahanesi ne olursa olsun..
Bu konuyu,
Bu eylemi,
Bunun bu forumda alenen paylaşılmasını,rahatsız olduysan bakma.
ve bu cevabı Beğenmiyorum !..
-
Bu forumda;Havalı ile canlıya ateş etmeye kalkanlara; adeta aforoz edercesine verdiğimiz muazzam tepkilerimiz geliyor aklıma..
Bu konuyu,
Bu eylemi,
Bunun bu forumda alenen paylaşılmasını,bu cevabı Beğenmiyorum !..
-
-
Bu forumda;
Havalı ile canlıya ateş etmeye kalkanlara; adeta aforoz edercesine verdiğimiz muazzam tepkilerimiz geliyor aklıma..
Bu konuyu,
Bu eylemi,
Bunun bu forumda alenen paylaşılmasını,bu cevabı Beğenmiyorum !..
Verilen cevaptan bende rahatsız oldum, biraz sert olmuş o konuda hem fikiriz ama ben aynı zamanda forumun bu konularda gereksizce hassas olduğunu da düşünüyorum.
Yani havalı tüfekle vurulursa kötü-kaka ama nükleer saldırıyla yok etsek sorun yok gibi bir anlayış var.Hayır o değilde dışardan gören olsa kanunları hiç aksatmayan bir ülkeyiz sanıcak
-
bu fare ve haşereler için ultrasonic sesle çalışan elektronik araçlar var artık arkadaş alsın bir kaç tane hayvanlar zaten durmaz kaçar . biz teknelerde kullanıyoruz gayet başarılılar. Vurarak öldürerek tükenmez zaten onlar. Yuvada muhakkak yavrular vardır.
-
Zararlı mücadelesiyle alakalı fikirlerimi buradaki dostlarım abimlerim az çok bilir. Ancak mücadeleden farklı olarak ben forumda yayınlanmaması gerektiği düşüncesindeyim. Hem senelerdir bugüne kadar ki uygulama da böyle oldu zaten. Hobimizin zarar görmemesi adına söylüyorum bunları.
-
Merhabalar
Öncelikle kişisel iletişim kanallarımızı sevgi ve saygı temelinde inşa etmeliyiz diye düşünmekteyim. Konu başlığı her nekadar avcılık zemininde açılmış olsada görüntüler gerçekten hisseden bir insan için can yakıcı ve üzücü.
Çok merak ediyorum acaba avlanan canlı fare değilde sevimli bir sincap olsa yine de yayınlanır mıydı bu görüntüler.
İkinci olarakta farenin sincaptan farkı nedir?. ikiside mekteb-i cihanda bizler gibi tekamül etmekte ve yol almakta.Sevgi temelinde kurulan düzen
Döner sonsuza dek bak işte evren
İnsanı Allahtan ayrı gezdiren
Kin ile kibirdir seni bitiren
gaRipHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Saygılarımla
-
konu farklı şekilde uzayacak ama av yaptığım zamanlar bazen kendimi aldığım canların yerine koyardım . zaten enson vurduğum tavşandan yavru çıkması beni bitirdi. Zannedersem cehennemde yerim hazır zeboşlar bizim ateşi harlıyorlar çok can aldım liste kabarık gelecek
-