kedilerin bile saldırmaya cesaret edemediği fareler...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Zararlı mücadelesi için yardım isteyen bir dostumuzun hayvan damında vurduğumuz bazı fareler...

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

• 3 gece operasyon yaptık 3.ncüde aklımıza fotoğraf çekmek geldi kısa birde video var arkadaşın telefonunda yükleyemedim. bu arada ayakkabılar 43 numara...

Kral Arms Breaker .22

• Havalı tüfekle avın yasak olduğu malumunuz. Adına zararlı mücadelesi denmesi bu yasağın ihlal edilebileceği gerçeğini değiştirmiyor.
    Kaldı ki bu kanlı görüntüler forumun sportif havası ile uzaktan yakından alakalı değil. Bilakis fena halde rahatsız edici.

• bu fareler ammada büyükmüş..bide arkadaşım fare av kapsamına bile girmez.ha kapanla fareler ölmüş ha havalı tüfekle.şöyle bir olayda var.bu fareler kapanda iş görmez.yapışkanda hatda fare zehirinin bile çok kaliteli olanını bulmak gerekli.farelerle çok sorun yaşamıştımda .

at 44 tactical optima 4x30 bushell dürbün hatsan pompa.......kral slug pompalı (red dot).........kral safari magum 5.5

• Havalı tüfekle avın yasak olduğu malumunuz. Adına zararlı mücadelesi denmesi bu yasağın ihlal edilebileceği gerçeğini değiştirmiyor.
    Kaldı ki bu kanlı görüntüler forumun sportif havası ile uzaktan yakından alakalı değil. Bilakis fena halde rahatsız edici.

rahatsız olduysan bakma.
    Bu arada neyin yasak olup olmadığını sizden iyi bilen biriyim ve burada yasaklar konusunda uyarıda bulacak birisi varsa onlar forum yöneticileri ve moderatörlerdir.

Kral Arms Breaker .22

• @Xiphias

Havalı ile öldürülmesiyle, beyzbol sopasıyla öldürülmesi arasında bir fark yok benim için.. Hatta bana acısız ölmesi adına beynine yollanan bir pellet çok daha etik geliyor.

Bayağı büyüklermiş :/ Güzel temizlik olmuş.

Aslına bakarsanız konu avcılık kategorisine açılmış ve itlaf edilen zararlının havalı tüfekle vurulduğuna dair bir açıklaması yok arkadaşımızın!Mevcut kategoride buna benzer pek çok içerik yer almakta.Ayrıca avcılık mevzuatını bu konuyla bağlamanızı yadırgadım zira avcılık ile ilgili prosedürlerden hepimiz haberdarız..Avcılık ile ilgili kavramı maalesef yanlış düşünüyorsunuz bu yasaklama yaban hayatını kapsıyor..

Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

• Bence bu ülke ingiltere yerde manchesterpaşa gibi duruyor:D

Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)

Husan + Vector optics Reaper 4-14x50

Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot

• Ali bir büyükbaş çiftliği var karacabeyde başları güvercin ve farelerle dertteymiş Selimle bir akşam kamp yapalım diyoruz.Doğada:D

Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)

Husan + Vector optics Reaper 4-14x50

Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot

• Zararlı mücadelesi için yardım isteyen bir dostumuzun hayvan damında vurduğumuz bazı fareler.

Bu forumda;

Havalı ile canlıya ateş etmeye kalkanlara; adeta aforoz edercesine verdiğimiz muazzam tepkilerimiz geliyor aklıma..

Bahanesi ne olursa olsun..

Bu konuyu,
    Bu eylemi,
    Bunun bu forumda alenen paylaşılmasını,

rahatsız olduysan bakma.

ve bu cevabı Beğenmiyorum !..

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen valibey: imla hatası (5 Nisan 2015 00:31).

• :D

• ...

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Gone_with_the_wind (5 Nisan 2015 01:09).

• Verilen cevaptan bende rahatsız oldum, biraz sert olmuş o konuda hem fikiriz ama ben aynı zamanda forumun bu konularda gereksizce hassas olduğunu da düşünüyorum.
    Yani havalı tüfekle vurulursa kötü-kaka ama nükleer saldırıyla yok etsek sorun yok gibi bir anlayış var.

Hayır o değilde dışardan gören olsa kanunları hiç aksatmayan bir ülkeyiz sanıcak ^^

• bu fare ve haşereler için ultrasonic sesle çalışan elektronik araçlar var artık arkadaş alsın bir kaç tane hayvanlar zaten durmaz kaçar . biz teknelerde kullanıyoruz gayet başarılılar. Vurarak öldürerek tükenmez zaten onlar. Yuvada muhakkak yavrular vardır.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN

870 exp. mag.12 ga. Slug+71cm
    Cesa süperpoze 12 ga 71 cm
    Quantum A1168 20 ga 61 cm

Webley raider .177 cal.
    Diana mod54 Airking.177 16 j
    dominator 200w carbine ft vortex .177 16 j
    torpedo mod155 .25 46j-90j
    optima 635 .25 carbine 36j
    Webley Patriot .25 36j
    mod 99 lmt. .22 24j
    mod 55s carbine .177 16 j
    striker edge carbine .22 26j
    strker edge .22 28j
    alfamax carbine .22 16j
    junior xl .22 16j
    mod45 .177 8j
    mod25 supertact .22
    mod25 supercharger .177

Zoraki hp-01 FT .177

Retay troy 100x .177 16 j
    Retay troy 100x carbine .177 16 j
    Kral Alttan kurma carbine .177
    Kral Alttan kurma .177-.22
    Kral AI-145 ahşap carbine .177 cal

• Zararlı mücadelesiyle alakalı fikirlerimi buradaki dostlarım abimlerim az çok bilir. Ancak mücadeleden farklı olarak ben forumda yayınlanmaması gerektiği düşüncesindeyim. Hem senelerdir bugüne kadar ki uygulama da böyle oldu zaten. Hobimizin zarar görmemesi adına söylüyorum bunları.

Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO
    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Gepard (5 Nisan 2015 11:13).

• Merhabalar

Öncelikle kişisel iletişim kanallarımızı sevgi ve saygı temelinde inşa etmeliyiz diye düşünmekteyim. Konu başlığı her nekadar avcılık zemininde açılmış olsada görüntüler gerçekten hisseden bir insan için can yakıcı ve üzücü.

Çok merak ediyorum acaba avlanan canlı fare değilde sevimli bir sincap olsa yine de yayınlanır mıydı bu görüntüler.
    İkinci olarakta farenin sincaptan farkı nedir?. ikiside mekteb-i cihanda bizler gibi tekamül etmekte ve yol almakta.

Sevgi temelinde kurulan düzen
    Döner sonsuza dek bak işte evren
    İnsanı Allahtan ayrı gezdiren
    Kin ile kibirdir seni bitiren
    gaRip

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Saygılarımla

• konu farklı şekilde uzayacak ama av yaptığım zamanlar bazen kendimi aldığım canların yerine koyardım . zaten enson vurduğum tavşandan yavru çıkması beni bitirdi. Zannedersem cehennemde yerim hazır zeboşlar bizim ateşi harlıyorlar çok can aldım liste kabarık gelecek

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN

870 exp. mag.12 ga. Slug+71cm
    Cesa süperpoze 12 ga 71 cm
    Quantum A1168 20 ga 61 cm

Webley raider .177 cal.
    Diana mod54 Airking.177 16 j
    dominator 200w carbine ft vortex .177 16 j
    torpedo mod155 .25 46j-90j
    optima 635 .25 carbine 36j
    Webley Patriot .25 36j
    mod 99 lmt. .22 24j
    mod 55s carbine .177 16 j