sarsındıda çok az
Diana Mod54 Chrono ve Sarsinti (Recoil ) test
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
52 de çok güzel tüfektir . dayanıklı, güçlü, isabetli bendeki 90 model ama 1100 fps ile atıyor 8.44 jsb yi varın siz düşünün.
-
90 model ve kaya gibi desene abi zaten belli çok saglam olduğu belki anlarsın diye bişey sorucam bendeki tüfekte tek gördüğüm kozmetik kusur bazı yerlerde solma var bunu nasıl düzeltirim.sprey boya iş görürmü. mekaniği ve kundak gayet temiz.
-
52 de çok güzel tüfektir . dayanıklı, güçlü, isabetli bendeki 90 model ama 1100 fps ile atıyor 8.44 jsb yi varın siz düşünün.
Desene evimize kadar giren mod52'yi yok yere kendi elimizle kovduk :))
Ama olsun, şimdi değerli bir kardeşimiz de.. güle güle kullansın..
-
valla abi diana ayrı bişey ya dianaya baktım hiç bi tüfekte görmediğim bir sistem var kalite kokuyor ya. at 44 satılsa kullanıcam onu.
-
bazı yerlerinde solma oluyor. Wd40 kullanıyorum biraz düzeltiyor.
Ferhat benim içim gittiydi o mod52 yi gönderdiğinde birde superrior serisi idi Türkiyede sayılıdır o seri
-
abi bunun metal aksamı tamamen boyasam nasıl olur sence
-
Emir abi o solma wd 40dan da olabiliyormuş uzun süreli kullanımda. Menevişe sürmeyin diyolar yabancı forumlarda. Aklınızda bulunsun.
-
olabilir Arda ben pastan bahsettim .
Kartalşahin dostum bence silah üreten veya tamir yapan servislerle konuşun onlar boyasa daha iyi olur
-
tamamen metal aksamı boyasak nolur.aynı rengi tutturamazmıyız
-
kalkma yaparmı boya acaba ben onu düşünmekteyim
-
abi silah üreten dedinde aklıma geldi.hatsana aslında göndersek boyarmiki ya.
-
alttan girip üstten çıksan olabilir
-
arkadaşlar; bu mod 56 da da geri tekmeyi önleyici bir sistem varmı? Birde mod56 yada 54 de, benjamin crosman np xl lerde olduğu gibi bi piston olayı varmı?, yoksa bildiğimiz sıradan yay mekanizmasımı?
-
diana sitesinde bir nitro piston tanıtımı yapmış. 56 da da 54 deki recoil sistemi var . diana nında çalışma sistemi bildiğimiz yay sistemidir. Ancak diananın çalışması hem daha dengeli hemde daha uzun ömürlüdür.
-
ZETAX Teşekkür ederim
-
Diana kralicem
-