Tüm ricalarımı kırmayıp benim mod 155 i ehlileştiren hatsan çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Tx200 ve mod54 dü elden çıkarttıktan sonra yaylı kategorisi için mod155 üzerine eğildim . neden diyecek olursanız ahşap bir gövdeye sahip olması , dengeli , iri ve ağır bir tüfek olması, benim kullandığım en isabetli hatsan olması, ve yerli olması
Hatsan bu tüfeğin hızını 800 fps ye çekip tetik sisteminide longbow da kullanılan tetikle değiştirerek oldukça hoş bir iş çıkarttı. Bende beğenmediğim sas sistemini değiştirip daha darbesiz bir hale getirdim. Silah hemen hemen 6.1 kg geliyor ve çok yumuşak bir kullanımı ve oldukça yüksek isabeti stabilitesi var en bariz özelliği cüssesi büyük olduğundan atıcının sarsıntısından çok etkilenmiyor.
Yeni marjinal ft oyuncağım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
belki geçmişte konu olan ve baya ateşli tartışmalara neden olan mod125 le ft yapabilirmiyim sorusuna aynı segmentte olan bu silahla yanıt vermiş olurum
-
Emir abi longbowdaki tetik sistemi derken?
Bombayı patlatmışsın abi. Kazasız belasız başarılı müsabakalar dilerim bu tüfekle...
-
valla Arda arkadaşlar longbow SE nin tetiğini takmışlar bende şaşırdım.
-
Ben onlara 2 ay önce sorduğumda webleyi bile bilmemezlikten gelmişlerdi isteyince oluyormuş demek. Abi çok kıymetli tüfek olmuş bu desene...
-
benim için değeri büyük oldu .
Ama maddi ve silah tekniği olarakda sanki diğer hatsanlardan ddeğerli -
6 kg da iyiymiş. İyi kas yaparsın abi
Güle güle kullan. -
Öncelikle hayırlı olsun.İnşallah istediğiniz verimi FT lerde alırsınız Benim sormak istediğim üstündeki dürbünün marka modelini öğrenebilirmiyim?Ve memnunmusunuz dürbünden,netliği iyimidir?
Saygılar.
-
valla baya kas yapacağım galiba tüfeği arada halter niyetine kullanmayı düşünüyorum .
Sayın kaya67 üzerindeki dürnün 8x32-40 bsa deerhunter
Ben çok memnunum netliği oldukça iyi paralaksıda sorunsuz çalışıyor . -
Sayın kaya67 üzerindeki dürnün 8x32-40 bsa deerhunter
Ben çok memnunum netliği oldukça iyi paralaksıda sorunsuz çalışıyor .
Teşekkür ederim sayın ZETAX.Bende o dürbünden almayı düşünüyorum BT65 için.Yorumunuz baya netleştirdi seçimimi -
bende 4 tane var özellikle bu dürbüne alıştığım için bırakamıyorum ve tüfeklerime bu dürbünden takıyorum. Memnunum
-
e hadi hayırlısı olsun abi, vallahi bütün süprizler hep sende
-
yav olsun o kadarcık Ferhat
-
Muhtemelen FT'de Hatsan markasının duyulması için Hatsan Emir abiye özel tüfeği modifiye etmiş. Amaç ne olursa olsun Emir abi Hatsan tanıtımı için doğru kişidir. Emir Abi = Mod 125 = Hatsan
-
belki geçmişte konu olan ve baya ateşli tartışmalara neden olan mod125 le ft yapabilirmiyim sorusuna aynı segmentte olan bu silahla yanıt vermiş olurum
İnşallah güzel bir başarı yakalarsın. En güzel cevap bu olur.
-
Abi güle güle kullan, longbow'un tetiği kalmış demek. Daha kim bilir neler var Hatsan'ın elinde
-
inşallah Hüseyin bakalım ne yapacağız
-
Abi güle güle kullan, longbow'un tetiği kalmış demek. Daha kim bilir neler var Hatsan'ın elinde
valla hocam kalmıştırda bu sas sistemini neden bböyle alakasız yapmışlar anlamadım göz var nizam var her muhakemesi olan teknik adam bu hatsanlardaki sas sisteminin bir işe yaramayacağını bilir .
Kaç gündür uğraştırdı beni sonuçta oldu galiba eğer başarılı olursam bu yeni uyguladığım sas sisteminide tum hatsan camiasına hediye edeceğim uzun uzun anlatacağım nasıl olduğunu herkesde yapsın -
- 6.1 kilo bir tüfek için çok ağır degilmi.
-
- 6.1 kilo bir tüfek için çok ağır degilmi.
değil ft tüfekleriğimiz full ekipmanlı ile stery gibi tüfeklerde 7 kiloya dayanıyor ve tüfeğin ağırlıgı o kadar önemli değil önemli olan denge noktası eskiden bende öyle düşüyordum daha sonra tecrübe ettim ki hafif tüfekler daha dengesiz oluyor genelikle
-