Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • [*]İnce Mehmet solid pellete alternatif solid bullet tarzında hangi marka pelletler mevcuttur?
    [*]ince Mehmet pelletlerin 5,5 22cal için kaç çeşidi vardır, grain olarak soruyorum (örnek 30,27,26,25 grain v.b.)
    [*]Hatsan Mod 125 vortex için 25 grain ince Mehmet ağır gelirmi?
    [*]İnce Mehmet'in bir web sitesi varmı?
    [*]ayrıca solid nedir ve standart pellete göre ne + , - vardır ?
    [/list]
    Bullet tarzı pelletleri denemek istiyorum biraz kafaya taktım.

• Abi tüfeğin hayırlı olsun, hemşeriymişiz bu arada :)
    İnce Memet solide alternatif olarak bildiğim hn rabbit magnum var ama istikrarsız diye yorum okudum çok, grain olarak ince Memet 25,27,30.25 grain şeklinde sıralaniyor
    25 graini mod135 vortex te kullandim agir gelmedi ama namluya zor geçiyordu ona dikkat etmen lazım abi
    Son olarak ta solidler enerjisini baya koruyor, mesafe uzakta olsa sekdiğinde çınnnn sesi gelir mutlaka, normal pellet ile yaptiğın atışta örnek olarak yağ tenekesini tek taraflı deliyorsa soldiler iki taraftanda geçer..
    Benim tecrubelerim boyle umarim yardimci olabilmişimdir abi, saygılar..

Kral N-11 Gas Piston

• ince Mehmet in hiçbir mermisi standart kalibreli değildi benim gördüklerimden bi mermi zorla giriyor diğeri hiç girmiyor bu da yive zarar veriyor hatta bu mermiler pcp de bile sorun çıkarttığını söylüyorlar mod 125 bu mermileri atar atmasına ama dediğim gibi yive yazık olur mermilerin kalibre sıkıntısı yüzünden tavsiyem ts22 veya norica ban ikiside 22 grain çok iyi olmasada tatmin ederler

"Ali Bumaye"!!!

• Abi tüfeğin hayırlı olsun, hemşeriymişiz bu arada :) İnce Memet solide alternatif olarak bildiğim hn rabbit magnum var ama istikrarsız diye yorum okudum çok, grain olarak ince Memet 25,27,30.25 grain şeklinde sıralaniyor
    25 graini mod135 vortex te kullandim agir gelmedi ama namluya zor geçiyordu ona dikkat etmen lazım abi
    Son olarak ta solidler enerjisini baya koruyor, mesafe uzakta olsa sekdiğinde çınnnn sesi gelir mutlaka, normal pellet ile yaptiğın atışta örnek olarak yağ tenekesini tek taraflı deliyorsa soldiler iki taraftanda geçer..
    Benim tecrubelerim boyle umarim yardimci olabilmişimdir abi, saygılar..

evet hemşeriyiz farkettim, tşk ederim, bakalım bi 25 grain ince memodan deniyelim belki benim tüfek sever.

• ince Mehmet in hiçbir mermisi standart kalibreli değildi benim gördüklerimden bi mermi zorla giriyor diğeri hiç girmiyor bu da yive zarar veriyor hatta bu mermiler pcp de bile sorun çıkarttığını söylüyorlar mod 125 bu mermileri atar atmasına ama dediğim gibi yive yazık olur mermilerin kalibre sıkıntısı yüzünden tavsiyem ts22 veya norica ban ikiside 22 grain çok iyi olmasada tatmin ederler

Ben genelde ts 22 kullanıyorum, yanlız ts 22 de de bazıları namluya girerken zorlanıyor, mesela gamo pro hunterda da aynı şey oluyor namluya koyarkan bir iki tanesi zor giriyor, aynı kutudaki pelletler bir birini tutmuyor çoğu zaman, bu ince mehmetin bullet tarzı görüntüsü çok hoşuma gitti mermi çekirdeği gibi bir duruşu var etkisini merak ediyorum, ts 22 de 30 metre de yağ tenekesini çift taraflı deliyorum, memonun tahribatını ve mesafesini merak ettim.

• Ben genelde ts 22 kullanıyorum, yanlız ts 22 de de bazıları namluya girerken zorlanıyor, mesela gamo pro hunterda da aynı şey oluyor namluya koyarkan bir iki tanesi zor giriyor, aynı kutudaki pelletler bir birini tutmuyor çoğu zaman, bu ince mehmetin bullet tarzı görüntüsü çok hoşuma gitti mermi çekirdeği gibi bir duruşu var etkisini merak ediyorum, ts 22 de 30 metre de yağ tenekesini çift taraflı deliyorum, memonun tahribatını ve mesafesini merak ettim.

canımı en çok sıkan konu...pelletlerin aynı olmaması...prohunter ve ts 22 de bende aynı sorunu yaşıyorum...bu pelletler bitsin..jsb 18 grain yada torpedo 20 grain deneyeceğim..

8)

• Şuan o kadar kararsızım ki ince mehmet 23 grain pellet buldum o da minimum 5 paket almam gerekiyor bir veya iki kutu satmıyor, bir paket 25 grain ince memo mu alsam yoksa bir kutu torpedomu alsam ona karar vermeye çalışıyorum ts 22 de iyi ama değişik olsun ve sürekli kullanacağım bir pellet arıyorum.
    canımı en çok sıkan konu...pelletlerin aynı olmaması...prohunter ve ts 22 de bende aynı sorunu yaşıyorum...bu pelletler bitsin..jsb 18 grain yada torpedo 20 grain deneyeceğim..

• forumdakilerin ortak görüşü jsb 18,13 grain en iyisi onu kullanmak hatsan torpedo da hatsan kendi peleti olduğu için namluya girerken sıkıntı çıkartmaz büyük ihtimal yerli peletlerin hemen hepsi hatsan da sıkıntı çıkartıyor jsb kullanmayı öneriyorlar o yüzden

"Ali Bumaye"!!!

• forumdakilerin ortak görüşü jsb 18,13 grain en iyisi onu kullanmak hatsan torpedo da hatsan kendi peleti olduğu için namluya girerken sıkıntı çıkartmaz büyük ihtimal yerli peletlerin hemen hepsi hatsan da sıkıntı çıkartıyor jsb kullanmayı öneriyorlar o yüzden

Jsb 18,13 grain ve torpedo siparişi verdim, deneyip ona göre ileride sürekli tek tip o saçmayı kullanacağım.

• ts 22, torpedo ve jbs 18 grain ile 50 metre grup çalışması yapacağım artık beğendimi seçip onu kullanacağım en yakın zamanda fotoğrafları paylaşırım, yanlız torpedo ve jsb için kredi kartına taksit yapan site bulamadım, henüz tedarik edemedim ama en kısa zamanda tedarik edip bir grupman videosu veya fotoğraf paylaşacağım.
    deneyimlerin benim için çok önemli dostum :) sabırsızlıkla bekliyorum.

• Merhabalar, Valibey
    Hatsan galatian 2 5.5mm PCP tüfeğimde HN baracuda power kullanıyordum ama şu sıralar hiçbir bayide stokta yok. Hornet ile deneyiminiz varmıdır. Stabilitesi ve kalitesi hakkında bilgilerinizi alabilirmiyim.
    Saygılar

• Merhabalar, Valibey
    Hatsan galatian 2 5.5mm PCP tüfeğimde HN baracuda power kullanıyordum ama şu sıralar hiçbir bayide stokta yok. Hornet ile deneyiminiz varmıdır. Stabilitesi ve kalitesi hakkında bilgilerinizi alabilirmiyim.
    Saygılar

Bahsettiğiniz solid piyasada zor bulunuyor ayrıca kalitesi konusunda yaygın bir bilgi yok zira yüksek fiyatınıda baz alırsanız neden yeteri kadar açıklama olmadığınıda kestirmek güç değil..Solid için Togay beyle iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum..

Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

• Merhabalar..

Forumda ince memet ve hornet kullnılarak 5 metreden bir paylaşım yapılmış..
    Fotoğrafları bu konuya da arkadaşın adı ile aktarıyorum, arşiv sağlama alınmış olur hem ;)

Fiyatına göre pek tercih edilebilir durmuyor galiba, anladığım kadarı ile..
    Kullanan arkadaşların deneyimlerini dikkate almak daha faydalı olur..

Birde yukarıdaki forum arama motoruna ''hornet'' yazdığımda bi çok konu gördüm, belki istediğiniz gibi daha detay cevaplar verilmiş olabilir içlerinden bazılarında.. incelemekte fayda var..

konu linki:

İnce Memet 30,25 grain & Hornet 1 32 grain kapışması

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    The content cannot be displayed because it is no longer available.

• Aslında arama yapmış ve sizin paylaşmış olduğunuz fotografa istinaden soru sormuştum ancak o kadar dalmışımki foruma yanlış konu başlığı altına yazdığımı yeni farkettim :)
    Bilgileriniz için tekrar teşekkürler.

• hem fiyat performans olarak, hemde edindiğim daha özel bilgiler sebebi ile..
    Hiç gereği yokmuş Hornet'e, onu anladım..

şimdilik ince memet'e devam, ;)