Çanta, içinde tüfek, tüp, tüp çantası, hortumlar, atış yastığı, oringler, takım çantası, teflon bantlar, vs.. derken tatile her gittiğimde bagajımı istila etmek isteyen ekipman ordusunu evde bırakıp, gittiğim yerde ''neden getirmedim'' diye hayıflandığımdan iyi bir yaylı sahibi olma arzusu geçen seneden beri aklımı kurcalıyordu. Böylelikle pek çok pcp sahibinin alternatif olarak envanterde bir tane de yaylı tüfek bulundurması esasen namlu çıkış hızının düşüklüğü ve tepme unsurları nedeniyle hiç de ilgimi çekmezken, kendimi bir anda bir HW77 sahibi olmuş buluverdim
Esasen HW97k almaya niyetlenmişken, ellerinde 5,5 kaldığını öğrenince alternatif olarak HW77 ye yöneldim. Mekanik olarak bildiğim kadarıyla aynı olan bu iki ürünü birbirinden ayıran 97'deki silencer ile HW77 nin gez ve arpacıkla gelmesi, dolayısı ile kundak yanağının (cheekpiece) alçak olması. Tabii ki DM60 ve Hawke ikilisi geze ihtiyaç bırakmayınca bu ikiliyi sökmek zorunda kaldım:
Grupman ile ilgili olarak fırsat bulursam bir paylaşım yapacağım. Tüfeği alırken fikirlerine başvurduğum arkadaşlara verdikleri emekler için teşekkür ederim.
Harici İçerik
www.youtube.com
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.