Ruzgar sifir.
Destek onden yastikla
Durbun 4x32 gamo
Pellet jsb 8.44 grain
5 atis
Ders calisirken dinlenme molamda yapiverdim ilk grupmanini bu tufegin
Ilk defa tek delikten gecirebildigim tufek.
Bosuna Airking demiyorlarmis
Diana Mod 54 .177 cal Grupman test
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar
Tebrikler, silah güzeldir orası kesin ve bu başarı birazda onu kullanana ait sanırım.
Saygılar
-
Merhabalar
Teveccunuz efendim
7-8 senedir dusurulen tetigin haddi hesabi yok .heralde antrenmanimasa biraz borcluyum.
Saygilar -
5 atış dek delikten geçmiş Mengemen sabitlesen bu kadar olur güzel bir gurupman olmus
-
Airking ünvanını gerçekten hakediyormuş tüfek hakkında bilgim yoktu bu başlıkta görüp araştırdım videolarını izledim fiyat, kalite, isabet hayli yüksek diğer tüfeklerde olmayan tepme ile ilgili özellikleri varmış vs. baya popilermiş:) konu ilk açıldığında fotoğrafı gördüm okumadım tek atış sandım:) başarılı grupman olmuş tebrikler:)
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Resimde koyayim -
Vay anasını sayın seyirciler
-
Biz boşunamı aşığız bu makinaya sen birde 5.5 ğunu görsen başka birşeye bakmazsın inan. Bence çok ballandırma Selim le papaz olacaksınız ona göre -
Metehan bak makina bana önden rezerveli ona göre
-
Biz boşunamı aşığız bu makinaya sen birde 5.5 ğunu görsen başka birşeye bakmazsın inan. Bence çok ballandırma Selim le papaz olacaksınız ona göreEmir abi işkillendiriyorsun beni bak
-
Rezerv edilmistir abi
Selim abiyide bir rahatlat Allah askina
Aldi Kate upton gibi AA yi iskilleniyo bide -
Yahu Selim madalyalı tüfeği aldın daha nediyeyim.
-
Optik gelsede denesem. Öyle yatıyor ateşli abilerinin yanında AA
-
valla tx ciddi isabetlidir. Paralaksı yanlış almasaydım o madalyanın rengi değişik olurdu.
-
Tebrikler.Yakışıklı silaha taş gibi grup olmuş