https://www.youtube.com/watch?v=WlZTU5B3MeY bu modifiye nasıl yapılmış fikri olan yapan deneyen varmı ?
At44 de tüp modifiyesi nasıl yapılmış?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğin Güç ayarı ile oynamış, tetiğe ne yaptığını anlayamadım. AT44 güç ayarı olarak aratırsan daha çok bilgi bulabilirsin. Ben 30 grain ince Mehmet solid atarken gücü 6 tur açıp kullanıyorum söküp takmak biraz zahmetli olsada keyifli bir iş
-
yok setskur ayarından değil ben tüp modifiyesinden bahsetmiştim
-
co2 yada paınball tup takmıs sanırım hatsana
-
Forumumuzdan Ali Tekin arkadaşımız yapmıştı buna benzer bi çalışma
-
Tüfeğin Güç ayarı ile oynamış, tetiğe ne yaptığını anlayamadım. AT44 güç ayarı olarak aratırsan daha çok bilgi bulabilirsin. Ben 30 grain ince Mehmet solid atarken gücü 6 tur açıp kullanıyorum söküp takmak biraz zahmetli olsada keyifli bir iş
6 tur açıldığında kaç atış yapıyor acaba? güç farkı nedir? nasıl bir fark gözlemlediniz?
-
30 graini rahat bir şekilde uzak mesafe için kullanıyordum yaklaşık 15-20 atış yapabiliyordu ancak tüfeği sattım
-
şu tüp yüzünden alamadım bi tüfek bitane 400 - 500 cc lik tüp taktïrmak nekadara patlar at44 e ya yapilsa on numara olur ya
-
arkadaşlar bir ay içerisinde Mehmet42 nickli mehmet abi ile at44 500 cc tüp modifiyesi deneyeceğiz .
Kesin modifiye yaptırmak isteyenler bize haber versin fazla parça üreterek sizlerin için de yapabiliriz
-
güzel haber bu gerçekten bakalım hayırlısı olsun bekliyoruz 4 gözle
-
30 graini rahat bir şekilde uzak mesafe için kullanıyordum yaklaşık 15-20 atış yapabiliyordu ancak tüfeği sattım
güç ayarı tüp boşkenmi yapılmalı? yoksa farketmezmi?
-
ben doluyken yapıyordum.
-
güç ayarı tüp boşkenmi yapılmalı? yoksa farketmezmi?
Bu aşamada henüz hava ile temasımız yok,
hava; taaaa çekiç yayının hemen önündeki çekicin önünde kalan boşlukta, tüpe bağlı hava valfinin hemen arkasında
montaj sırası;
güç ayar vidası - çekiç yayı - çekiç - valf - tüp - havada buralarda bir yerde -
arkadaşlar bir ay içerisinde Mehmet42 nickli mehmet abi ile at44 500 cc tüp modifiyesi deneyeceğiz .
Kesin modifiye yaptırmak isteyenler bize haber versin fazla parça üreterek sizlerin için de yapabiliriz
Bahsettiğiniz modifiyeyi yaptınız mı acaba?
-
Bahsettiğiniz modifiyeyi yaptınız mı acaba?
evet parçalar hazır ve testini yaptık. Kundak üzerinde değişiklik yapmak gerektiği için biraz ugrastirdi
Bu hafta veya önümüzdeki hafta hem chrono hemde grupman videosu paylaşacağız .
Regulator de olduğu için oldukça stabil atışlar yaptı.
Detaylı bilgi isterseniz özel mesajdan bilgi verebilirim -
testler gayet başarılı emrah bu işi başardı
emrahla bir araya gelebilirsek hem chrono hemde grupman paylaşımı yapacağız -
tüfeğin ağırlığında ne kadar bir değişim oldu acaba
-
evet parçalar hazır ve testini yaptık. Kundak üzerinde değişiklik yapmak gerektiği için biraz ugrastirdi
Bu hafta veya önümüzdeki hafta hem chrono hemde grupman videosu paylaşacağız .
Regulator de olduğu için oldukça stabil atışlar yaptı.
Detaylı bilgi isterseniz özel mesajdan bilgi verebilirimZahmet olmayacaksa memnun olurum detaylı bilgi verirseniz. Mesajınızı bekliyorum.
-
tüfeğin ağırlığında ne kadar bir değişim oldu acaba
Elle fark edilecek bir ağırlık artışı olmadı ama yarın sizin için tartıp bilgi verebilirim.
-
Az önce hassas terazi ile tarttım durum şu şekide
standart at44 long tüpü 950 gr
500cc alüminyum tüp 700 gr
regülatör 140 gr
üretilen parçalar 280 gryani bu durumda 700+140+280:1120 gr sökülecek tüp de 950 gr olduğuna göre 1120-950:170 gr
ekstra olarak 170 gramlık bir artış oluyor.