Firma ile iletişim iyi olunca yapmayacakları şey yok yeterki dialog kuvvetli ve iyi yönde olsun ayrıca dominatörde mod155 de benim kullandığım en iyi yerli tüfekler diyebilirim..
Şimdi sırada gene yerli olan retay 100x ve webley regal im var. onlarıda ehlileştirme çalışmalarım devam ediyor
Hatsan ın S A S sistemi ve modifiyesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Firma ile iletişim iyi olunca yapmayacakları şey yok yeterki dialog kuvvetli ve iyi yönde olsun ayrıca dominatörde mod155 de benim kullandığım en iyi yerli tüfekler diyebilirim..
Şimdi sırada gene yerli olan retay 100x ve webley regal im var. onlarıda ehlileştirme çalışmalarım devam ediyorÇalışmalarınız keyif ile okuyor , devamını heyecan ile bekliyoruz. Teşekkürler. ..
-
Zamani gelince benim dominatoru de hatsan a senin adina mi gondersek abi napsak
-
Bugün bahsettiğiniz konuyu görmek için mod 70 i söktüm. Gerçekten komik bişey yapmışlar. Henüz modlamadım fakat yatak kayganlığı ve yumuşak malzeme araştırması yapacağım. İyi bişeyler çıkartır sam paylaşım yaparım. Bilgi için teşekkür ederim. ..
-
bu modifikasyonu mod125 snip. için uygulayan oldumu ? mümkünse uygulamak istiyorum tüm konuyu okudum ama bu bilgi ve tecrübeyle olmaz
-
az önce bitirdim açıklamalardaki her şeyi yaptım fakat bu tüfek adam olmaz insana resmen şamar atıyor tek artı şey ; tetik hassaslığını ve gücünü ayarladım kendime göre o oldu
-