Saygıdeğer forum üyeleri,tüfek üst düzey ithal tüfeklerin kullandığı standartlar üzerine bir temele sahip, üzerinde bir kullanıcının arzu ettiği özellikler barındırmakta olup çelik bir tüpe sahip 292cc olarak tanımladığım tüpü 320 cc olarak düzeltiyorum yanlış bilgilenmişim,bugünkü buluşmada yer aldım değerli firma mühendisi ile tanıştım şarjör indexleme sorunumu hem kargo hemde canlı olarak hediye aldığım şarjör ile çözmüş oldular tüfeğimin testlerini yaptım sayın airdream ve paşabeye ekipmanlarından ötürüde teşekkür ederim sorunum çözüldü tüfekle şuan tambir en küçük ayrıntıya kadar söküm yaptım sadece tüp hariç oring olmadığı için tüpe dokunmuyorum şuan,tüfek tek bir bloka ait ve alüminyum kaliteli hafif bir alüminyum yani alt yada üst blok yok bütün parçaları özenle çok temiz ve kolay bir şekilde montajlanmış çok net bir tüfek bütün camiaya hayırlı ve uğurlu olsun
Resimlendirmede olsaydı iyi olurdu. İndeksleme olayının çözülmesi iyi olmuş. Chorono sonuçları atış sayısı vb bilgilere hala daha ihtiyaç var