Herkese selamlar.bir abime ait,yaklaşık 10 gündür uğraştığım cricket 5.5 tüfeğini standardı olan 32 fpe güç sınırından,45 fpe(900 fps ile 25.4 monster) güce çıkaracak bir modifiye cümbüşünü tamamladım.neler yaptım?öncelikle orjinal regülatörünün sadece 120 ye kadar ayarlandığını bildiğim için,istenilen güce de 120 barla çıkılamayacağı için,ikinci kıbrıs vakası olan ;300 barı 175 bara regüle eden yeni bir regülatör imal ettim.en çokda bu zaman aldı.daha sonra,kurma kolunu kurduğumuzda tüm gücün acımasızca yüklendiği iki adet pimi ve yataklarını,yeni takılacak çekiç yayına ve ağırlaştırdığım çekicin darbesine dayanacak yapıda,yeni bir kızak yatağı ve yeni pimler ilave ettim.cricket gerçekten mükemmel töleranslarla çalışan ve gerçekten çok isabetli bir tüfek.detaylı olarak inceleme fırsatım oldu.ancak mekanizma olarak,yapılacak güç artırımı için ilavelere ihtiyaç duyan bi silah.bu ilaveleride yaptım,Allaha şükür bitirdim.sıra geldi sizlerle paylaşmaya.videoları telefonla çektim.toplam 4 parça.son parça krono ve söküm videosudur.ışık kalitesi ve dağınık saç baş için kusuruma bakmayın,profesyonel olmayan ama forum samimiyetine yönelik bir çekim oldu.İnşallah beğenirsiniz.
video 1;
video 2;
video 3;
video 4;