Öncelikle herkese selamlar rahmetli dedemden kalan mirasla sizleri baş başa bırakıyorum tüfeğin markasını bilmiyorum ama ispanya malı olduğunu biliyorum ve yaklaşık 50 sene önce alındığı tahmin ediliyor
dedemin hatıraları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Armas Ego Eibar olması gerekiyor markasının gördüğüm kadarıyla tüfeğin kalibre 16 cal gibi duruyor..Bunca yıla rağmen kondüsyonu çok iyi durumda çiftenin..
-
hala calisir durumda
-
Tüfeği renovasyon ile bir kaç kuşağın daha görmesini sağlayabilirsiniz..
-
Bu silahların kıymeti bilinemiyor çoğu zaman maalesef. Keşke bakımları düzgün yapılsaydı. Bu tür güzel silahlara bugünlerde uygun fiyatlarla ulaşmak zor.
-
Sayın Osman Ortaç ın güzel bir videosu konu ile ilişkili olduğu için paylaşmak istedim.
-
Buram buram kalite kokuyor. Şimdiki üzümlü üretim yeni tüfeklerle alakası bile yok. Güzel bir bakımla (orjinalini bozmadan işinin ehli biri tarafından yapılacak). Hem kullanılır hemde göze hitap eder.
23
-
Buram buram kalite kokuyor. Şimdiki üzümlü üretim yeni tüfeklerle alakası bile yok. Güzel bir bakımla (orjinalini bozmadan işinin ehli biri tarafından yapılacak). Hem kullanılır hemde göze hitap eder.
23
bişey merak ediyorum dikkat ettim mesajlarınızın altında sayı var mesala bu mesajınızın altında 23 yazıyor bu sayılar nedir ? farklı konulardaki başka mesajlarnınzdada farklı numaralar var 21 - 35 gibi
-
Bende bunun aynısından vardı 3 ay önce sevdiğim bir arkadaşa hediye ettim. sıfır ayarında. 1980 model. ama nankör biriymiş boşuna heba etmişim ...
-
Benimde çiftelere karşı çok isteğim var ama temiz denk gelmiyor