Selam. mod 99 special edition la mod 85 sniper arasinda karasizlik yasiyorum. Bana yardimci olup fikir vermemi kolaylastirin yoksa 6 ay dusunurum
hatsan mod 99 special edition vs mod 85
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mod 99
-
İkisiyle de tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla 99 85 den bir tık daha önde isabetlilik konusunda
-
Fiyatları aşağı yukarı aynı onun için kararsız kaldım. Mod 99 speciali browsing için yapılıyordu galiba onu tercih edeceğim. Yorumlar için teşekkürler.
-
Arkadaslar mod 99 da moderator yok. Almam gerekirmi? Ne faydası var moderatorun
-
ses azaltıyor aynı sınıfta x20 sup bakmakta fayda var 4,5 kalibre için
-
Bütçeyi aşıyor biraz yoksa görüntüsü çok güzel. Aslında niyetim ilk başta kral Magnum safariydi. Forumlara bakarak hatsan kadar geldim.
-
2 el temiz bulunabilir. Hatsan yada Stoeger
-
İkinci el düşünmüyorum çocuğa alacağım aslında şimdiden Atıcılık öğrensin diye. Onunla beraber bende bir iki atış yaparım.
-
Blacksir ankaradaymissin. Ankara da nereden alabilisim bana tavsiye edermisiniz?
-
Birde şöyle bir seçenek var Yaysız tek pompa 400-500 FBS hız tepme yok kapalı alandada kullanılabilir. 25-30 Mt kadar Çocuğa ben düşünmüştüm. Tabi çocuk 15 yaş altı
-
Ulus cıvarında Av bayileri var görerek alacağım diyorsanız. Ancak internet üzerinden alış veriş genelde ben yapıyorum
-
Son bir şey sorsam limited edition ile special edition aynı tüfekmi?
-
Hatsan mod 99 versionları hakkında pek bilgim yok special editionu hatsanın browning firmasına yaptırdığına dair bir yazı görmüştüm temelde çok farklılık olduğunu düşünmüyorum.
-
elimde bir adet mod99 var ...
Temiz durumda. Elimde fazla olduğu için satmak istiyorum... ufak tefek çizik ve ezikleri var ama çok dikkat edilmediği sürece görülmeyecek durumda ...
Dürbünü yok .
Ben de Ankara'dayım...
Dilerseniz görüşelim. -
Teklifiniz icin tesekkurler ama ikinci el dusunmuyorum.
-
-special edition mod 99
hatsanın browning firması için dış piyasaya yapılmış sentetik kundaklı modelidir.aynı browning mag 800 gibi
-
Ben mod 85 sniper kullanıyorum ve gayet memnunum isabeti ve gücünden ki hatsanın bu sınıftaki tüm tüfeklerinin de aynı güç ve isabette olduğunu düşünüyorum (alttan kırma olanlar hariç). Yalnız şu an alacak olsam Mod 99 special edition (browning versiyonu yani) alırdım. Bildiğim kadarı ile limited edition farklı.
-
Yorum yapıp yardimci olan arkadaslara teşekkür ederim. Mod 99 le aldım bugün.
-
hayırlı olsun
Ankara'da nerede atış yapacaksınız ? -