takım içi resimlerimiz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel paylaşım, güzel resimler. Siyah beyaz resminiz bana 1.- 2. Dünya savaşı zamanında askerlerin çektirdiği resimleri anımsattı.
-
Tetik disiplini açısından en soldaki arkadaşımızı tebrik ederim.
Güzel fotolar, muhabbetiniz daim olsun. -
Güzel paylaşım, güzel resimler. Siyah beyaz resminiz bana 1.- 2. Dünya savaşı zamanında askerlerin çektirdiği resimleri anımsattı.
Tetik disiplini açısından en soldaki arkadaşımızı tebrik ederim.
Güzel fotolar, muhabbetiniz daim olsun.beyenmenize sevindim teşekkür ederim..
-
Airguntürk deki bütün arkadaşlara selamlar.Şamil kardeşim emeklerine teşekkür ederim ellerine sağlık .Hayırlı olsun.
-
2. siyah beyaz resim Amerikan filmlerindeki Vietnama baskın yapan Amerikan timlerine benzemiş çok hoş olmuş.
-
Eskişehirden misafir kabul eder misiniz?
-
Çok güzel.
Bende bir benzetme yapabilirmiyim izninizle..Çok hoşuma gitti, o siyah beyaz resimde özellikle Samil arkadaşımız kozmonotlara benzemiş.. hepiniz çok güzelsiniz, hayırlı uğurlu olsun tekrardan.
saygılar..
-
2. siyah beyaz resim Amerikan filmlerindeki Vietnama baskın yapan Amerikan timlerine benzemiş çok hoş olmuş.
Çok güzel.
Bende bir benzetme yapabilirmiyim izninizle..Çok hoşuma gitti, o siyah beyaz resimde özellikle Samil arkadaşımız kozmonotlara benzemiş.. hepiniz çok güzelsiniz, hayırlı uğurlu olsun tekrardan.
saygılar..
beyenmenize sevindik teşekkür ederim....kozmonot şamil
-
Eskişehirden misafir kabul eder misiniz?
her zaman bekleriz ....
-
her zaman bekleriz ....
Eyvallah sağolun, müsait bir buluşma öncesi haberim olursa mutlaka gelmek isterim..
-
dayımı görünce aklıma acall of duty deki cpt. Price geldi