AAs510 102-150 yard

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar;

Bugün yeni tüfeğim ile ( AAs510 ), atıcılık limitlerimi zorlayıp mesafeyi arttırarak çıtayı yükseltme kararı aldım. İlk iş Edirne Meriç kenarına uğrayıp ( Malum Trakya :)) bol bol her marka ve türden içki şişesi topladım. Sonrasında hedeflerimi başta 82 yard, sonrasında 102 ve 150 yarda sıraladım., hava rüzgarlı rüzgar sağdan esmekteidi. Poşeti hedefin olduğu yere asarak takribi rüzgar hız tahmini yapmaya çalıştım. Atışlarda JSB 18 grain pelet kullandım.
    Yaşamış olduğum bu güzel atış tecrübesini bir kaç video çekmeye çalışarak siz değerli hobidaşlarlada paylaşmak istedim. İyi seyirler. ;grin;

Harici İçerik www.dailymotion.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Saygılar

• devamını bekleriz,elinize sağlık.

Mustafa bey selamlar hafta sonunu iple çeker olduk, en komiğide şişeleri toplarken sağda solda geçen vatandaşların o şüpheci bakışları. Çekim kalitesini arttırmak için farklı projelerim var. Arkası gelecek inşallah

• Harici İçerik www.youtube.com

• Tüfek dürbün hayırlı uğurlu olsun.
    Atışlar başarılı fakat tam görünmüyor.
    Şu dürbün kamera montaj aparatindan edinerseniz çekimler de atışlarıniz kadar başarılı olur.

Cricket .22 wst

8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel

• Tüfek dürbün hayırlı uğurlu olsun.
    Atışlar başarılı fakat tam görünmüyor.
    Şu dürbün kamera montaj aparatindan edinerseniz çekimler de atışlarıniz kadar başarılı olur.

Selamlar;
    Haklısınız görüntüler net değil, son anda aklıma geldi çekimler İphone ile yapıldı. İlk fırsatta ekip manı ayarlayıp HD kayıt almayı hedef olarak belirledim.Youtube kanalınıda açtık hayırlısı bakalım. :)

Saygılar

• Güzel trakyam:) sayın hocam böyle videolar paylaştığınız için teşekkür ederiz tüfek dürbün ile çok güzel görünümede kavuşmuş devamını bekliyoruz.. Olursa bende scope cam izlemek isterim:))

Hatsan Striker 1000s .22cal 3-9x32

• Güzel trakyam:) sayın hocam böyle videolar paylaştığınız için teşekkür ederiz tüfek dürbün ile çok güzel görünümede kavuşmuş devamını bekliyoruz.. Olursa bende scope cam izlemek isterim:))

Merhabalar;
    Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler. Diğer sevdiğim fotoğraf hobimde kullandığım fotograf ekipmanımdan 210-300mm telefoto zoom objektif ile HD çekim deneyeceğim. Eğer beğenmezsek o vakit scope cam şart.

Saygılar

• Hocam kanala üye oldun ilk ben oldum galiba :)

Teşekkürler ilk üyelik size nasip oldu gerçekten. Bakalım güzel bir şeyler yapmaya çalışcam elimden geldiğince tabii.

Saygılar

• Selamlar

Bugün görüntü kalitesinde de çıtayı yükseltme kararı alarak Sony Nex C1 Mirerlens DSLR makinama 55-210 mm lens monte edip atışlarımı bu ikili ekipmanla kaydettim. Açmış olduğum youtube kanalına yakışır görüntüler olduğuna karar kıldım, nedersiniz ?

Harici İçerik www.youtube.com

Harici İçerik www.youtube.com

Saygılar

• Kesinlikle öyle hocam son iki video daha iyi hedefin vurulduğu gayet rahat görülüyor keyifli atışlar:)

• Kesinlikle öyle hocam son iki video daha iyi hedefin vurulduğu gayet rahat görülüyor keyifli atışlar:)

Merhabalar
    Teşekkürler, scope cam e ekstra masrafa gerek kalmadı gibi :)

• Böylede tabiki gayet keyifle izleniyor hocam;) ama scope cam ayrı birşey birde o pelletin ağır çekimde gidişi belli oluyor ya:))

• Evde bozuk bir tüfenk dürbünü var aslında lensi ona uydurabilirsem scope cam değilde DSLR rifle scope cam yapabilirim. Denemekte fayda var. :)