Selamlar;
Bugün yeni tüfeğim ile ( AAs510 ), atıcılık limitlerimi zorlayıp mesafeyi arttırarak çıtayı yükseltme kararı aldım. İlk iş Edirne Meriç kenarına uğrayıp ( Malum Trakya :)) bol bol her marka ve türden içki şişesi topladım. Sonrasında hedeflerimi başta 82 yard, sonrasında 102 ve 150 yarda sıraladım., hava rüzgarlı rüzgar sağdan esmekteidi. Poşeti hedefin olduğu yere asarak takribi rüzgar hız tahmini yapmaya çalıştım. Atışlarda JSB 18 grain pelet kullandım.
Yaşamış olduğum bu güzel atış tecrübesini bir kaç video çekmeye çalışarak siz değerli hobidaşlarlada paylaşmak istedim. İyi seyirler.
Harici İçerik
www.dailymotion.com
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Harici İçerik
www.dailymotion.com
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Harici İçerik
www.dailymotion.com
Saygılar