Evet son videolar daha başarılı görüntü kalitesi açısından.emeğinize sağlık
AAs510 102-150 yard
-
laevi -
25 Nisan 2015 15:26
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bu tüfekleri ve atışları görünce hiç boşuna gamo hatsan vb uğraşıp zarar edip keyfi kaçırmaya gerek yok. Tüfek aa hawke sidewinder alıcaksın bir sefer işi bitireceksin. Öbür türlü sürekli sıkıntı stres kendinden emin olamama tüfekten emin olamama saçmadan emin olamama dürbünden emin olamama hobiden zevk alamıyorsun
-
Bu tüfekleri ve atışları görünce hiç boşuna gamo hatsan vb uğraşıp zarar edip keyfi kaçırmaya gerek yok. Tüfek aa hawke sidewinder alıcaksın bir sefer işi bitireceksin. Öbür türlü sürekli sıkıntı stres kendinden emin olamama tüfekten emin olamama saçmadan emin olamama dürbünden emin olamama hobiden zevk alamıyorsun
Aslinda goreceli bi durum.aa 510 um var.ama hala at44 u aradigim zamanlar oluyor sokup kurcalamaya,biziklayip minciklamaya bire bir at44.benim cok hosuma gidiyordu at44le ugrasmak
-
Aslinda goreceli bi durum.aa 510 um var.ama hala at44 u aradigim zamanlar oluyor sokup kurcalamaya,biziklayip minciklamaya bire bir at44.benim cok hosuma gidiyordu at44le ugrasmak
Aslında hepsinin yeri ayrı bence.
-
Selamlar
Uzun bir aradan sonra hafta sonu yapmış olduğumuz atışlardan mini bir video.
Atışlarda AAs510 Hawke6-24x56mm ve JSB 15,9 graiin pelet kullanıldı.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İyi seyirler -
Arkadaşlar benimki sadece tavsiye. Önceden kendimde doğada cam şişelere atış yapıyordum. Ama kırık cam parçalarını toplayamadığım bu nedenle de çevreyi temiz bırakamadığım için ve benden sonra olurda atış yaptığım alana insan yada hayvan bir canlı gelirde bu sebepten zarar görür düşüncesinin yarattığı vicdani rahatsızlık nedeni ile artik kola tenekelerine pet şişelere yada kartondan hedeflere atış yapıyorum. Eğer sizde bu cam kırıklarını toplayamiyorsaniz parçaları kolay toplanabilen yada parçaları dağılmayan hedeflere atış yapın lütfen.
Herkeze keyifli atışlar. -
çok güzel eline ve emegine saglık devamını beklerız
-
Arkadaşlar benimki sadece tavsiye. Önceden kendimde doğada cam şişelere atış yapıyordum. Ama kırık cam parçalarını toplayamadığım bu nedenle de çevreyi temiz bırakamadığım için ve benden sonra olurda atış yaptığım alana insan yada hayvan bir canlı gelirde bu sebepten zarar görür düşüncesinin yarattığı vicdani rahatsızlık nedeni ile artik kola tenekelerine pet şişelere yada kartondan hedeflere atış yapıyorum. Eğer sizde bu cam kırıklarını toplayamiyorsaniz parçaları kolay toplanabilen yada parçaları dağılmayan hedeflere atış yapın lütfen.
Herkeze keyifli atışlar.Nede dogru soylemissiniz, cevreye karsi duyarli olmak lazim. Tesekkurler..
-