Daystate Royale

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bir Daystate hayranı olarak paylaşmak istedim.Facebookta denk geldi.Galiba 150 adet üretilecekmiş.Koleksiyonluk bir silah.Çok hoş olmuş

HATSAN BT65 RB LW 5.5 Regülatör by Mustafa EKİZ ;grin;

• Eve bunu mobilya diye sokarım kimsenin ruhu duymaz 8o

Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO
    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

• Bir Daystate hayranı olarak paylaşmak istedim.Facebookta denk geldi.Galiba 150 adet üretilecekmiş.Koleksiyonluk bir silah.Çok hoş olmuş

Daha önce bu veya benzer bir tüfek forumda paylaşılmıştı. O zaman tüfek, işçiliği ve paylaşan kişi bu kadar iyi yorumlar almamıştı.

• Merhabalar;

Madde ve hayat boyutunda, elindekininden daha iyisini arzulayan insanoğlu hep acı ve ızdıraba saplamaktadır. Sahip olursam mutlu olacağım yerine sahibim ve mutluyum demektir asıl mutluluk... Naçizene fikirlerimdir ve şahsımı bağlar bu arada tüfenk afilli, gösterişli ve bir okadar da PCP :)
    Saygılar

• Daha önce bu veya benzer bir tüfek forumda paylaşılmıştı. O zaman tüfek, işçiliği ve paylaşan kişi bu kadar iyi yorumlar almamıştı

Benim gördüğüm Daystate Grey di galiba.o da çok güzel tüfekti.sınırlı imalat idi bunun gibi.oda olmasa da ona da bi köşe yaptırılır heralde :)

Sahip olursam mutlu olacağım yerine sahibim ve mutluyum demektir asıl mutluluk

Katılıyorum hocam.Ben tüfeğimle mutluyum ama bu olursa daha da mutlu olurum :)

• Alıp keyfini sürmek isterdim ama bakmalık değil hunharca kullanmak isterdim açıkçası o kadar para verip de mobilya muamelesi yapılmaz:)

Weihrauch HW 97K 5.5mm
    Benjamin XL 1100 5.5MM

• Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence bu tüfek 70-80'lerde moda olan altın varaklı mobilyalara benziyor. İnceden bir şehiriçi minibüsü havası da var.
    Bir eşyayı veya aleti yüksek zümreden kişiler için ürettiklerinde belkide farkında olmadan komik şeyler üretebiliyorlar.
    Görgüsüz arapların altın kaplı spor otomobilleri gibi gözü yoran estetik yoksunu şeyler çıkıyor ortaya.

Binlerce yıl önce aristo altın orta "golden mean" önerisini ortaya attığında sadece davranışsal ve etik açıdan herşeyi kararında yaşamak gerektiğinden bahsediyordu ki günümüzde bu önerinin kullandığımız herşeye uygulaması fena olmazdı.

Neyse gece gece felsefe ile boğmayayım konuyu.

Sonuç olarak bence gereksiz masraf :)

AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

• abicim ne yaptın ya :D bi kurma kolu bi de tetik altın renginde :D iş hobi olunca temelde gerekli olan bi şey değil o yüzden zaten.ama arapların altın kaplama araba konusunda katılıyorum size :) zevk meselesi aynen

• gez-arpacık yokmuş sevmedim, hem bunu alıp soda şisesine de atılmaz ki şimdi, ayıp olur :)

hediyesi ne kadarmış acaba?

Bunlara atarsın sen de tongue.png
    [Resim Engellendi: http://www.kadin.in/wp-content/uploads/2012/02/tamam%C4%B1-swarovski-taslarla-s%C3%BCslenmi%C5%9F-kadeh-modelleri.jpg]

Nedense bu abiyi getirdi aklıma tüfek

[Resim Engellendi: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/04/article-2257209-16C051F1000005DC-920_634x822.jpg]

Stoeger x20s .22 + Leapers 6-24x50
    Hatsan m40 .177 + Stoeger 4x32

• abicim ne yaptın ya :D bi kurma kolu bi de tetik altın renginde :D iş hobi olunca temelde gerekli olan bi şey değil o yüzden zaten.ama arapların altın kaplama araba konusunda katılıyorum size :) zevk meselesi aynen

biraz abartmış olabilirim :)

AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

• gez-arpacık yokmuş sevmedim, hem bunu alıp soda şisesine de atılmaz ki şimdi, ayıp olur :)

hediyesi ne kadarmış acaba?

bu arada nelere atacağımızdan çok bununla ne atacağımız da önemli deyip aşağıdaki pelletleri beğeninize sunuyorum :)

AA HFT500 .177
    Hawke 10-50x60 ED

• Valla "golden pellet" yazdım bunlar çıktı.Pcp işi arap yarımadasına ulaştıysa çoktan yapmıştır "jsb golden royal pellet" :)
    21 grain saf altın

:) Önüne atlayıp beni istediğin kadar vur bu peletlerle diyesi gelir insanın

Edit: Bu pelet o pellet değilmiş, hammadde olarak kullanılan granül gibi birşey, pellet kelimesinin "tanecik" anlamında kullanılmış hali anladığım kadarıyla..

Stoeger x20s .22 + Leapers 6-24x50
    Hatsan m40 .177 + Stoeger 4x32

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen FairGunner (28 Nisan 2015 01:06).