Bir Daystate hayranı olarak paylaşmak istedim.Facebookta denk geldi.Galiba 150 adet üretilecekmiş.Koleksiyonluk bir silah.Çok hoş olmuş
Daystate Royale
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eve bunu mobilya diye sokarım kimsenin ruhu duymaz
-
Bunun için özel oda yaptırırım
-
Bir Daystate hayranı olarak paylaşmak istedim.Facebookta denk geldi.Galiba 150 adet üretilecekmiş.Koleksiyonluk bir silah.Çok hoş olmuş
Daha önce bu veya benzer bir tüfek forumda paylaşılmıştı. O zaman tüfek, işçiliği ve paylaşan kişi bu kadar iyi yorumlar almamıştı.
-
Merhabalar;
Madde ve hayat boyutunda, elindekininden daha iyisini arzulayan insanoğlu hep acı ve ızdıraba saplamaktadır. Sahip olursam mutlu olacağım yerine sahibim ve mutluyum demektir asıl mutluluk... Naçizene fikirlerimdir ve şahsımı bağlar bu arada tüfenk afilli, gösterişli ve bir okadar da PCP
Saygılar -
krallara layık
-
Daha önce bu veya benzer bir tüfek forumda paylaşılmıştı. O zaman tüfek, işçiliği ve paylaşan kişi bu kadar iyi yorumlar almamıştı
Benim gördüğüm Daystate Grey di galiba.o da çok güzel tüfekti.sınırlı imalat idi bunun gibi.oda olmasa da ona da bi köşe yaptırılır heralde
Sahip olursam mutlu olacağım yerine sahibim ve mutluyum demektir asıl mutluluk
Katılıyorum hocam.Ben tüfeğimle mutluyum ama bu olursa daha da mutlu olurum
-
Alıp keyfini sürmek isterdim ama bakmalık değil hunharca kullanmak isterdim açıkçası o kadar para verip de mobilya muamelesi yapılmaz:)
-
gez-arpacık yokmuş sevmedim, hem bunu alıp soda şisesine de atılmaz ki şimdi, ayıp olur
hediyesi ne kadarmış acaba?
-
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence bu tüfek 70-80'lerde moda olan altın varaklı mobilyalara benziyor. İnceden bir şehiriçi minibüsü havası da var.
Bir eşyayı veya aleti yüksek zümreden kişiler için ürettiklerinde belkide farkında olmadan komik şeyler üretebiliyorlar.
Görgüsüz arapların altın kaplı spor otomobilleri gibi gözü yoran estetik yoksunu şeyler çıkıyor ortaya.Binlerce yıl önce aristo altın orta "golden mean" önerisini ortaya attığında sadece davranışsal ve etik açıdan herşeyi kararında yaşamak gerektiğinden bahsediyordu ki günümüzde bu önerinin kullandığımız herşeye uygulaması fena olmazdı.
Neyse gece gece felsefe ile boğmayayım konuyu.
Sonuç olarak bence gereksiz masraf
-
abicim ne yaptın ya bi kurma kolu bi de tetik altın renginde iş hobi olunca temelde gerekli olan bi şey değil o yüzden zaten.ama arapların altın kaplama araba konusunda katılıyorum size zevk meselesi aynen
-
gez-arpacık yokmuş sevmedim, hem bunu alıp soda şisesine de atılmaz ki şimdi, ayıp olur
Bunlara atarsın sen de
[Resim Engellendi: http://www.kadin.in/wp-content/uploads/2012/02/tamam%C4%B1-swarovski-taslarla-s%C3%BCslenmi%C5%9F-kadeh-modelleri.jpg]Nedense bu abiyi getirdi aklıma tüfek
[Resim Engellendi: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/04/article-2257209-16C051F1000005DC-920_634x822.jpg]
-
abicim ne yaptın ya bi kurma kolu bi de tetik altın renginde iş hobi olunca temelde gerekli olan bi şey değil o yüzden zaten.ama arapların altın kaplama araba konusunda katılıyorum size zevk meselesi aynen
biraz abartmış olabilirim
-
bu arada nelere atacağımızdan çok bununla ne atacağımız da önemli deyip aşağıdaki pelletleri beğeninize sunuyorum
-
Altın suyuna pelet mi doğramışlar yoksa altın mı gerçekten?
-
Altın suyuna pelet mi doğramışlar yoksa altın mı gerçekten?
Valla "golden pellet" yazdım bunlar çıktı.
Pcp işi arap yarımadasına ulaştıysa çoktan yapmıştır "jsb golden royal pellet"
21 grain saf altın -
Valla "golden pellet" yazdım bunlar çıktı.Pcp işi arap yarımadasına ulaştıysa çoktan yapmıştır "jsb golden royal pellet"
21 grain saf altınÖnüne atlayıp beni istediğin kadar vur bu peletlerle diyesi gelir insanın
Edit: Bu pelet o pellet değilmiş, hammadde olarak kullanılan granül gibi birşey, pellet kelimesinin "tanecik" anlamında kullanılmış hali anladığım kadarıyla..
-
yanlız az önce IMKB'ye baktımda, bu ara atışa gidilmez