Aslında Airarms almayı 2000 TL civarında bütçe ayırmıştım. Hatta bir tanede bulmuştum saolsun Yasin ustada bir tane vardı onu almaya karar vermiştimki malesef son anda bizim çocuğa TEOK sınavından sonra söz vermiştim güzel bir ceptelefonu diye bizim bütçenin yarısı gitti. Güzel cep telefonu deyince benim düşündüğüm cep telefonu ile onun düşündüğü güzel cep telefonu arasında baya bir fark varmış. Söz söz dür deyip almak durumunda kaldık olan bizim airarms oldu.
Mecburen At44 alalım dedik. 4,5 FT regülatörlü modelini merak ediyordum. İlklerden olalım bari dedim ve dün bir tane sipariş verdim ve bu gün TEOK sınavı sonrası elime ulaştı öğlen arası 12,5 mt sıfırladım ve proje choronosu ile ölçtüm. Resimleri aşağıdadır.
Burdada sıfırladıktan sonra 4 Atış Yaptım 12,5 Mt sonucu aşağıdaki resim oldu JSB 8,44 sevdi sanırım
Chorono sonucuna gelince 200 bar civarı 5 atış yaptım 4 defa 806 bir defa 799 verdi daha sonra yine 150 bar civarı 3 atış yaptım 2 defa 806 1 defa yine 799 çıktı buarada regülatörden bualet nasıl çıktığını anlarım bilmiyorum. Chorono görüntüsü aşağıda